![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
|
|
| |||
| |||
| O BTW ką PS3 skambinti savo programine įranga grindžiamų renderer I cant kurie save įsitikinę, kad "Sony" galėtų naudoti "Microsoft DirectX" technologijos. naudojamas PC ir 360 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jos naudoja OpenGL žaidimų kūrimo
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Oh ok cool |
|
| |||
| |||
| Crytek pasinaudojo cryengine2 ant konsolių ir tai vyko geriau, nei tikėtasi (apie crysis aukštos kokybės parametrai). Paleisti crysis labai didelė mano PC, bet didelio parametrai vis dar atrodo neįtikėtinai gera ir būtų runkelių nė vieno žaidimo variklio grafika ir fizika, įskaitant Unreal Engine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai thats siurprizas.
|
| |||
| |||
| Kas taip gerai apie Crysis? |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
FarCry 2 Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Taip jos bus nuostabios, nė vienas tokio lygio bs teisingai ir neterminuotos darbo aplinka ... 50km2 į valkiotis aplink Ne padaryta Crytex kaip Far Cry ar Crysis bet Ubisoft šį kartą Tik tikiuosi jos pakankamai gerai optimizuota mano senas Desktop paleisti! Edit: tai spėliojo reikalavimai iki šiol Citata:
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Galiu įrašyti garso įvesties gerai, bet aš negaliu klausytis gyventi taip, kaip ji yra įvedama | Matomumas | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | Gegužė 29, 2009 16:05 |
| Klausyk kartoti paspaudimus, kai aš įjungti kompiuterį | dayexday | General Hardware Chat | 7 | 23 spalis 2008 07:40 |
| Crysis: Warhead - Kitas žaidimas Crysis! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 17 | 3 spalis, 2008 11:47 |
| Ar kas nors girdi .. apie IBM? | jack100 | General Hardware Chat | 17 | Balandis 17, 2008 21:19 |
| Naujoji išgirsti | doomjeffs | Introduce yourself here | 4 | Rugpjūtis 12, 2007 04:31 |
| Temos įrankiai | |
| |