![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh BTW ce face apel la PS3 software-ul său pe bază de renderer I cant aduc eu să credem ca Sony va folosi tehnologia Microsoft DirectX. utilizate în PC şi 360
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Îşi foloseşte OpenGL pentru jocul de dezvoltare
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
oh ok cool
|
|
|
|||
|
|||
|
crytek au folosit de cryengine2 pe console şi ea a fugit mai bine decât se aşteptau (în calitate de Crysis pe setările de mare). Am rulat Crysis pe foarte mari de pe PC-ul meu, dar de mare setările încă arata insanely bun şi ar fi de sfeclă de zahăr în orice joc motor de grafică şi fizică, inclusiv Unreal motor.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bine Thats o surpriza.
|
|
|
|||
|
|||
|
ce este asa de bine despre Crysis?
|
|
|
|||
|
|||
|
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Farcry 2 Sistemul meu: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, ei vor fi uimitoare, că nici unul dintre nivelul bs doar deschis şi sa încheiat mediu ... 50km2 a călători în jurul
Nu făcute de către Crytex ca Far Cry sau Crysis Ubisoft, dar de data asta în jurul Doar sper sa optimizat suficient de bine pentru vechiul meu desktop pentru a rula o! Editare: aceasta este speculat cerinţelor, astfel, de departe Citat:
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |