![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Oh BTW co PS3 nazvať softvér založený renderer I cant priniesť sám sa domnievať, že Sony bude používať technológiu Microsoft DirectX. používaných v PC a 360 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeho hra používa OpenGL pre rozvoj
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| oh ok v pohodě |
|
| |||
| |||
| crytek využilo cryengine2 na konzolách a běžel lepšie než očakávané (kvalita Crysis na vysokej nastavenia). Vedu Crysis na veľmi vysokej na mojom PC, ale vysoké nastavenie ešte pozrieť šíleně dobré a že by repy akékoľvek herné engine v grafike a fyzike, vrátane neskutečné motora. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj to je prekvapenie.
|
| |||
| |||
| Čo je tak dobrý, asi Crysis? |
|
| |||
| |||
|
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Farcry 2 Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Jo jej bude úžasné, že nikto z úrovne bs práve otvorenú a životné prostredie ... 50km2 sa Toula po Neboli by Crytex rád hony alebo Crysis, ale Ubisoft túto dobu okolo Len dúfame jeho dostatočne optimalizované pre môj starý desktopu spustite! Edit: je to neuvažoval požiadavky tak ďaleko Citácia:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môžem nahrávať audio vstup v poriadku, ale nemôžem počuť žiť, pretože sú zadané | napodobňovanie | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 29. máj 2009 16:05 |
| Vypočuť opakované kliknutia, keď som zase na počítač | dayexday | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 23. októbra 2008 07:40 |
| Crysis: Warhead - ďalšie hre Crysis! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 17 | 3. októbra 2008 11:47 |
| Povedal niekto počuť .. O IBM? | jack100 | Všeobecné Hardware Chat | 17 | 17. apríla 2008 21:19 |
| Nové počuť | doomjeffs | Predstavte Yourself Tu | 4 | 12. august 2007 04:31 |
| Thread Tools | |
| |