![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти момчета
искала да чуя от вас за това, което мисля, е най-подходяща за игри ps3?, Xbox 360? , Wii? или PC? ние имаме всичките четири в нашата къща и докато Xbox е чудесно за онлайн мултиплейър, има невероятна гама от игри, е много графики, и когато се включи на основните телевизионни всеки иска да играе соло, mano mano или двама играчи онлайн, на Wii, има всички, които участват в игри заедно и да правите малко упражнение, въпреки че графики са глупости, но тя е много забавно на ps3 има няколко игри (до късно тази година) и ние основно две играч, онлайн бавно се по-добре, но не така добре, както Xbox все пак, ние искаме да играем повече, но поради липсата на игри ние DONT, но тя е blueray, която е спечелила войната в HD, а след това и PC ми fav, я използвате, за да имате всички най-новите и най-добрите игри, но сега е лошото отношение на конзолите? вместо това на всички изключителни игри я използвате, за да получите сега ги получава втората страна в повечето случаи са новите конзоли се опитват да бъдат бр там собствените си? wots вашия fav машина за възпроизвеждане на игри? Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NES ми ми е любимото
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC. CustomPc Брой 054 за причините:)
|
| |||
| |||
| не питам за ретро конзоли M8, този цял нов темата в своята самооценка толкова зле, че да ви 360 човека havaak добро на вас gazmondo Съгласен съм |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво става | Creyta | Представете Yourself Тук | 3 | 19 Jan 2008 08:04 |
| Whats до всички | blando89 | Представете Yourself Тук | 11 | 1-во Дек 2007 16:17 |
| Какво става | pushtab812 | Представете Yourself Тук | 7 | 19 ноември 2007 14:49 |
| Whats нагоре! | Ta1da | Представете Yourself Тук | 4 | 7 юли 2007 05:25 |
| Whats най-добрия си SEO върха? | Hybr! Г | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 4 | 17 Март 2007 07:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |