![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj kluci
chtěl slyšet od vás, co si myslíte, že je nejlepší na hraní ps3?, xbox 360? , wii? nebo PC? jsme všechny čtyři v našem domě a zároveň se xbox je skvělý online multiplayer, má úžasnou škálu her, grafika je skvělá, a když zapojen do hlavní tv každý chce hrát sólo, mano mano, nebo dva hráče online, na wii, se všichni, kteří se účastní hry dohromady a dělat trochu výkonu, i když grafika je nesmysl, ale je to velká legrace na ps3 má několik her (do konce tohoto roku) a hlavně jsme si dva hráče, online pomalu stále lepší, ale ne tak dobrý jako xbox ještě chceme hrát více, ale z důvodu nedostatku her my dont ale má blueray který vyhrál válku v HD, a potom PC my fav, ji použít na všechny nejnovější a nejlepší hry, ale teď je to špatné souvislosti s konzolí? místo všech her je výhradní použití se nyní dostává jejich druhé straně ve většině případů jsou nové konzole se snaží být ks tam sám o sobě? wots vaše fav stroj na hraní her? Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moje nespecifikované je můj oblíbený
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC. CustomPc Vydání 054 z těchto důvodů:)
|
| |||
| |||
| nežádáte o retro konzolí M8, to je zcela nové vlákno ve svém vlastním tak špatného vzít vaše 360 muž havaak dobrý na vás gazmondo Souhlasím |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co se děje | Creyta | Představte Yourself Zde | 3 | 19. ledna 2008 08:04 |
| Co se všichni | blando89 | Představte Yourself Zde | 11 | 1. prosinec 2007 16:17 |
| Co se děje | pushtab812 | Představte Yourself Zde | 7 | 19. listopadu 2007 14:49 |
| Co se! | Ta1da | Představte Yourself Zde | 4 | 7. červenec 2007 05:25 |
| Co vás nejlepší SEO tip? | Hybr! D | Web Design, hosting & SEO | 4 | 17. března 2007 07:39 |
| Thread Nástroje | |
| |