![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hi guys
ήθελα να ακούσω από σας για το τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο για gaming ps3;, Xbox 360; , Wii;, ή PC; έχουμε και οι τέσσερις στο σπίτι μας και ενώ το xbox είναι μεγάλη για τα online multiplayer, έχει ένα καταπληκτικό εύρος των παιχνιδιών, έχει μεγάλη γραφικά, και όταν συνδεθεί η κύρια τηλεόραση ο καθένας θέλει να παίξει σόλο, χέρι χέρι, ή δύο παίκτες σε απευθείας σύνδεση, το Wii, έχει ο καθένας που συμμετέχει σε παιχνίδια και να κάνουμε μαζί λίγη άσκηση, αν και τα γραφικά είναι τα σκουπίδια, αλλά είναι μεγάλη διασκέδαση το ps3 έχει μερικά παιχνίδια (μέχρι αργότερα αυτό το χρόνο) και κυρίως να κάνει δύο παίκτες, σε απευθείας σύνδεση είναι αργά να βελτιώνεται, αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο Xbox ακόμη, θέλουμε να παίξει περισσότερο, αλλά λόγω της έλλειψης dont παιχνίδια μας, αλλά έχει blueray που έχει κερδίσει τον πόλεμο του hd, και στη συνέχεια την pc μου fav, θα χρησιμοποιήσετε για να έχουν όλα τα τελευταία παιχνίδια και η καλύτερη, αλλά τώρα είναι η κακή σχέση με τις κονσόλες; αντί για όλα τα αποκλειστικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν σήμερα για να έρθει δεύτερο χέρι τους, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι νέες κονσόλες προσπαθούν να τεμ εκεί μόνο του; wots σας fav μηχάνημα για να παίζει παιχνίδια; Το σύστημά μου: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
NES μου είναι το αγαπημένο μου
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PC.
CustomPc Τεύχος 054 για τους λόγους:)
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν ρωτούσε για ρετρό κονσόλες M8, thats ένα ολόκληρο νέο νήμα στην αυτοδιάθεση
τόσο άρρωστος που σας λαμβάνει 360 άνδρας havaak καλό για σας gazmondo Συμφωνώ |