![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hi momački
željeli čuti od vas što mislite o tome što je najbolje za gaming ps3?, Xbox 360? , Wii? ili PC? Imamo sve četiri u našu kuću i dok Xbox je odličan za online multiplayer, ima zadivljujući raspon igre, grafika je velik, a kada je priključen na glavnu tv svatko želi igrati solo, mano mano ili dva igrača online, na Wii je svima koji sudjeluju u igrama i radite zajedno malo vježbe, iako grafika su smeće, ali je dobra zabava PS3 ima nekoliko igara (do kasnije ove godine) i uglavnom ćemo činiti dva igrača, online polako dobivam bolje, ali ne i kao dobar kao Xbox još, hoćemo da ga više igrati, ali zbog nedostatka igre mi dont ali je blueray koja je pobijedila u ratu HD, a zatim pc moj fav, ga koristiti da biste imati sve najnovije i najbolje igre, ali sada Je li to siromašni odnosu na konzolama? namjesto svih ekskluzivnih igara ga koristiti da biste dobili sada ih dobiva iz druge ruke u većini slučajeva su nove konzole pokušava biti komada tamo vlastite pravo? fav wots vaš stroj za igranje pobjednik "na psihologiju"? My System: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
moj NES je moj ljubimac
|
||||||||||||
|
||||||||||||