![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys
Szeretném hallani rólam, mit gondol a legjobb játékélményt ps3?, Xbox 360? , Wii?, vagy PC? már mind a négy a házunkban, és míg az Xbox nagy online multiplayer, van egy csodálatos körét játékokat, a nagy grafika, és, ha le kell zárni a fő tv mindenki játszani akar solo, mano mano, vagy két játékos online A Wii, nem mindenki vesz részt a játékok együtt és ezt egy kicsit gyakorolni, bár a grafika a szemetet, de ez nagy móka a PS3 van néhány játékok (amíg még az idén), és elsősorban nem a két játékos, online lassan egyre jobb, de nem olyan jó, mint az Xbox még szeretnénk játszani, de azért, mert mi dont játékokat, de ennek blueray amely megnyerte a háborút a HD, majd a My fav db, használja, hogy a legújabb és legjobb játékok, de most ez a szegény, hogy a konzol? ahelyett, hogy a kizárólagos játékok használja, hogy most már nem lesz rájuk használt a legtöbb esetben az új konzolt próbál a PC ott saját jogon? fav wots a gép játékra? My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NES én a kedvenc
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC. CustomPc Issue 054 okokból:)
|
| |||
| |||
| nem kérdezett retro konzolok m8, amit egy teljesen új téma az önálló így a beteg vegye be a 360 ember havaak jó neked gazmondo egyetértek |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mizújs | Creyta | Itt mutasd meg magadat | 3 | 19. január 2008 08:04 |
| Whats up everyone | blando89 | Itt mutasd meg magadat | 11 | 1. december 2007 16:17 |
| Mizújs | pushtab812 | Itt mutasd meg magadat | 7 | 19. november 2007 14:49 |
| Whats up! | Ta1da | Itt mutasd meg magadat | 4 | 7. július 2007 05:25 |
| Mi a legjobb SEO tipp? | Hybr! D | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 17. március 2007 07:39 |
| Téma eszközök | |
| |