![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה
רוצה לשמוע ממך מה אתה חושב שזה הכי טוב עבור המשחקים PS3?, Xbox 360? , wii? או PC? יש לנו את כל ארבעת בבית שלנו ושל Xbox בעוד הוא נהדר עבור מקוונים מרובי, יש מגוון מדהים של משחקים, יש גרפיקה מעולה, וכאשר פקוק את ראשי טלוויזיה כולם רוצים לשחק סולו, mano mano, שחקן או שניים באינטרנט, את wii, יש את כולם לקחת חלק במשחקים יחד עושה קצת פעילות גופנית, למרות הגרפיקה הם זבל, אבל זה כיף גדול ה PS3 יש לו כמה משחקים (עד מאוחר יותר השנה) ואנחנו בעיקר לעשות שני השחקן מקוון הוא משתפר לאט לאט אבל לא טוב כמו Xbox עדיין, אנחנו רוצים לשחק יותר, אבל זה בגלל חוסר dont אבל אנחנו משחקים בה blueray אשר ניצח את המלחמה ב HD, ואז המחשב שלי fav, כדי להשתמש בה יש את כל המשחקים העדכניים ביותר ואת הטוב ביותר, אבל עכשיו האם זה מסכן את ביחס consoles? במקום כל המשחקים בלעדית להשתמש כדי להשיג את זה עכשיו זה מגיע להם יד שנייה ברוב המקרים הם חדשים consoles מנסה להיות שם משלו מחשבים נכון? wots שלך fav עבור מכונת משחקים? המערכת שלי: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אזור נס הוא האהוב עלי
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המחשב. CustomPc גליון 054 של סיבות:)
|
| |||
| |||
| לא שואל לגבי רטרו consoles m8, זה חדשה לגמרי פתיל העצמי שלה כל כך חולה לקחת את זה של 360 איש havaak טוב לך gazmondo אני מסכים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה קורה | Creyta | ואציג את עצמך כאן | 3 | 19th ינואר 2008 08:04 |
| מה המצב כולם | blando89 | ואציג את עצמך כאן | 11 | 1st דצמבר 2007 16:17 |
| מה קורה | pushtab812 | ואציג את עצמך כאן | 7 | 19th נובמבר 2007 14:49 |
| מה המצב! | Ta1da | ואציג את עצמך כאן | 4 | 7 יולי 2007 05:25 |
| מה הכי טוב שלך SEO עצה? | Hybr! ד | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 4 | -17 מרץ 2007 07:39 |
| שרשרת כלים | |
| |