![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys
norėčiau išgirsti iš jūsų, ką jūs manote yra geriausias žaidimų PS3?, Xbox 360? , Wii?, ar PC? turime savo namus, ir visi keturi, o Xbox yra didelis online multiplayer, turi nuostabų įvairių žaidimų, yra daug grafikos, o kai įjungtas iki pagrindinės Televizija kiekvienas nori žaisti solo, mano mano, ar dviejų žaidėjų online Wii turi visi dalyvauti Žaidimai kartu ir daryti fizinių pratimų šiek tiek, nors grafika yra šiukšlių, bet tai labai smagu PS3 yra keli žaidimai (iki šių metų) ir mes iš esmės tai du grotuvą, internetu pamažu nyksta, tačiau ne taip gerai, kaip Xbox dar, mes norime žaisti daugiau, tačiau dėl azartinių mes dont trūksta, tačiau ji blueray kuris laimėjo HD karo, o tada PC my favorites, ją naudoti, kad visus naujausius ir geriausius žaidimus, bet dabar tai prastas lyginant su konsolėmis? vietoj visos išimtinės žaidimai ją naudoti gauti dabar jis pasireiškia antra vertus, daugeliu atvejų yra naujas konsoles bando būti vnt ten savo teisę? wots savo Meg mašina žaidimai? Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano NES yra mano mėgstamiausia
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC. CustomPc numeris 054 priežasčių:)
|
| |||
| |||
| ne klausdamas retro konsoles M8, thats visai naują temą savarankiško taip blogai pasiimti savo 360 žmogus havaak gera jums gazmondo sutinku |