![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hi guys
gribētu dzirdēt no jums par to, kas jūsuprāt ir labākais spēļu PS3?, xbox 360? , Wii?, vai PC? mums ir visi četri mūsu mājā un, lai gan xbox ir liels tiešsaistes daudzspēlētāju ir pārsteidzošs klāstu spēles ir lieliska grafika un, kad noslēdz augšu galvenais tv ikviens vēlas spēlēt solo, mano mano, vai divu spēlētāju online, Wii ir ikvienam piedalīties spēlēs kopā un darīt nedaudz izmantot, lai gan grafika ir atkritumi, bet tas ir ļoti jautri PS3 ir dažas spēles (līdz vēlāk šajā gadā) un mēs galvenokārt to divu spēlētāju, online pamazām kļūst labāk, bet ne tik labi, kā xbox vēl mēs gribam spēlēt tā vairāk, bet tāpēc, ka trūkst spēles mēs dont bet tā ir blueray kas ieguva kara hd, un tad pc my fav, ko tā izmanto, lai visas jaunākās un labākās spēles, bet tagad tas ir slikti attiecībā uz konsoles? nevis visas ekskluzīvās spēles, ko tā izmanto, lai iegūtu tagad tas izpaužas lietotas vairumā gadījumu ir jauna konsolēm cenšas būt gb tur sevi? wots savu fav mašīna, lai spēlētu spēles? Mana sistēma: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
mana NES is my favorite
|
||||||||||||
|
||||||||||||