![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti
dori să aud de la tine cu privire la ceea ce crezi că este cea mai bună pentru jocuri PS3?, Xbox 360? , Wii?, sau PC-ul? avem toate cele patru în casa noastră şi în acelaşi timp de mare pentru Xbox este online multiplayer, are o uimitoare serie de jocuri, are mare grafică şi, atunci când este conectat la principalele TV toată lumea vrea să se joace singur, mano mano, sau două player on-line, de Wii, toată lumea a lua parte la jocuri, precum şi de a face un pic de exerciţiu, deşi grafica sunt prostii, dar este o mare distractie a PS3 are câteva jocuri (până la sfârşitul acestui an) şi am făcut în principal, două player, online, este lent, obtinerea mai bine, dar nu la fel de bun ca xbox încă, dorim să-l joace mai mult, dar din cauza lipsei de jocuri noi dont, dar le-a blueray care a câştigat războiul din hd, si apoi PC-ul meu fav, l utilizaţi pentru a avea cele mai recente şi cele mai bune jocuri, dar acum este de proastă faţă de console? în loc de toate jocurile, utilizaţi exclusiv pentru a obţine acum el devine le mâna a doua, în majoritatea cazurilor, sunt noile console, încercarea de a fi acolo buc în sine? wots dvs. fav maşină pentru redarea de jocuri? Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| meu, nespecificate în altă parte este favoritul meu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-ul. CustomPc Numarul 054 de motive:)
|
| |||
| |||
| nu întreba despre retro console, M8, thats un nou fir de la sine ia-o atât de prost-vă un 360 om havaak bine pe tine gazmondo Sunt de acord |
![]() |
|
| Marcaje |