![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj kluci
chcel počuť od vás, čo si myslíte, že je najlepší na hranie ps3?, xbox 360? , Wii? Alebo PC? sme všetky štyri v našom dome a zároveň sa xbox je skvelý online multiplayer, má úžasnú škálu hier, grafika je skvelá, a keď zapojený do hlavnej tv každý chce hrať sólo, mano mano, alebo dvoch hráčov online, na Wii, sa všetci, ktorí sa zúčastňujú hry dohromady a robiť trochu výkonu, i keď grafika je nezmysel, ale je to veľká zábava na ps3 má niekoľko hier (do konca tohto roka) a hlavne sme si dvoch hráčov, online pomaly stále lepšie, ale nie tak dobrý ako xbox ešte chceme hrať viac, ale z dôvodu nedostatku hier my dont ale má BlueRay ktorý vyhral vojnu v HD, a potom PC my fav, ju použiť na všetky najnovšie a najlepšie hry, ale teraz je to zlé súvislosti s konzolou? miesto všetkých hier je výhradné použitie sa teraz dostáva ich druhej strane vo väčšine prípadov sú nové konzola sa snaží byť ks tam sám o sebe? wots vaše fav stroj na hranie hier? Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moje nešpecifikované je môj obľúbený
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC. CustomPc Vydanie 054 z týchto dôvodov:)
|
| |||
| |||
| nežiadame o retro konzol M8, to je úplne nové vlákno vo svojom vlastnom tak zlého vziať vaše 360 muž havaak dobrý na vás gazmondo Súhlasím |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čo sa deje | Creyta | Predstavte Yourself Tu | 3 | 19. januára 2008 08:04 |
| Čo sa všetci | blando89 | Predstavte Yourself Tu | 11 | 1. december 2007 16:17 |
| Čo sa deje | pushtab812 | Predstavte Yourself Tu | 7 | 19. novembra 2007 14:49 |
| Čo sa! | Ta1da | Predstavte Yourself Tu | 4 | 7. júl 2007 05:25 |
| Čo vás najlepšie SEO tip? | Hybr! D | Web Design, hosting & SEO | 4 | 17. marca 2007 07:39 |
| Thread Tools | |
| |