![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці
хотіли б почути від Вас про те, що ви вважаєте кращим для ігор PS3?, Xbox 360? , Wii? Або PC? У нас є всі чотири в нашому домі і в той час як Xbox відмінно підходить для розрахованих на багато користувачів онлайн, має дивний спектр ігор, має відмінну графіку, а коли підключено до всіх основних ТБ хоче грати соло, Mano Mano, або два гравці онлайн Wii, має кожен бере участь в іграх разом і робити кілька вправ, хоча графік сміття, але це велике задоволення PS3 має кілька ігор (до цього року), і ми в основному роблять два гравці, інтернет поступово стає краще, але не так добре, як Xbox Тим не менше, ми хочемо грати, але це більше з-за відсутності ігор ми Dont але воно BlueRay яка виграла війну в HD, а потім PC мого вибраного, його використовувати, щоб всі новітні і найкращі ігри, але тепер це бідні відношенню до консолі? замість кожного ексклюзивні гри це використовувати, щоб отримати тепер він отримує їх другого боку, в більшості випадків є нові приставки намагається бути шт є власні права? wots ваше обране машину для гри? Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| моя РЕШ моєї коханої
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПК. CustomPc Випуск 054 з причин:)
|
| |||
| |||
| Не питати про ретро консоль M8, Thats цілу нову тему на своєму самоврядування так погано вважати вашу 360 людини havaak добре на вас gazmondo я згоден |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що сталося | Creyta | Тут Introduce Yourself | 3 | 19 січня 2008 08:04 |
| Whats до кожного | blando89 | Тут Introduce Yourself | 11 | 1 грудня 2007 16:17 |
| Що сталося | pushtab812 | Тут Introduce Yourself | 7 | 19 листопада 2007 14:49 |
| Whats Up!! | Ta1da | Тут Introduce Yourself | 4 | 7 липня 2007 05:25 |
| Whats ваші найкращі SEO відгук? | Hybr! D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 17 березня 2007 07:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |