![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм много сигурен какво да атрибут за какво съм да виждам. Така че тук е историята от самото начало, пълна със списък на спецификациите:
един мой приятел е този лаптоп: шлюз Intel Celeron 2.2ghz или така интегриран Radeon Xpress 200 м 1.5gigs на 667MHz овен 60gig хард диска, 5400 об. / мин стандарт колеж ултра бърз кабелен интернет линия Тя бе вървят света на Warcraft върху нея с почти никакви проблеми. много малко закъснение. Всичко вървеше добре, докато тя инсталирали оранжево полето за нея машина. то за някои странни причина направени WoW unplayable дължи на това, което би се опише като хълцане във връзката. тъй като се оказа, че оранжевото поле бе създаването си проблем, тя го деинсталира, както и пара, но проблемът все още продължава. Тя се опита свързване с интернет от различни пристанища в тази общежитието, и няма връзка предлага някакво подобрение. Честно казано съм baffled по отношение на това какво може да причинява проблема. Това е очевидно, че нещо е съмнителен, тъй като тя е ОК една минута, и не е добре за следващия. всички улики? Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Има тя се опита System Restore на най-малко 3 дни преди инцидента първо възникнали? |
|
| |||
| |||
| все още не е главно, защото в този момент той е наистина в краен случай. останалата част от компютъра функции просто добре, а понякога и на МИГ намалява, но само понякога. Това е просто, че разликата е много по-малко забележим. система се възстанови, след като сте опитали всичко, за да го предаде в работна сила. за всичко, което знам, че точно на LAN връзка, че нашето училище предлага. което остава да се види. най-малко това е пролетната почивка, така че тя ще ходи вкъщи и тя може да опитате да проверите дали я машина ще работи добре на друг връзка. Ако това не работи, там трябва да бъде физически нещо лошо с него. защото ние на практика СЪСТАВЕНО система възстанови чрез премахване на една от единствените фактори, които биха могли да сте повлияни МИГ шпайкове на първо място: парни и оранжево полето игри. отидохме и получи чрез отърве от всички файлове. ние дори defragged проклетата нещо за добра мярка. Аз съм се започне да се чудя, ако физическа част на машината е липса. но пак, че остава да се види. Първо искам да се отстранят в интернет да бъдат фактор, тъй като не сме били в състояние да прави това все още. просто тестване същата връзка от друг порт няма да се погрижа за това веднага. Това е просто, че аз съм започва да тече от идеи от гледна точка на това, което може да се прави това. Има ли нещо, което аз забравих да се провери? :: пропадане:: |
|
| |||
| |||
| локална мрежа за присъединяване от училище? |
|
| |||
| |||
| Ами ... за да се изясни, колеж корпус. Още по-конкретно, A общежитието стая. |
|
| |||
| |||
| Най-вероятно връзката след което преминете към speedtest.net екран отстреляло резултати и сложи снимка тук. |
|
| |||
| |||
| ако сте имали прочети ми ОП, бихте осъзнаваш ... това не е моя лаптоп. това е моят приятел. И сега, че ти спомена, че, това беше друго странно нещо, което намери. Каза ми свърши speedtest и тя показа, че е наистина добър шибан. |
|
| |||
| |||
| Знам, че неговите приятели? |
|
| |||
| |||
| Какво имам предвид под това е ... не мога да публикувате снимка, ако не разполагате с лаптоп. и аз съм изложени на контакт с приятел, каза, защото това е пролетната почивка и те отидоха на круиз. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Странно. DLL файла | ThisIsMyName | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 21 Дек 2008 12:23 |
| Странно код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Принтери | 1 | 7 Декември 2008 12:50 |
| Странна регистър Fix? | Haun | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 16-то Nov 2008 14:01 |
| Странно Проблем | samey44 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 7 | 6-ти септември 2008 04:30 |
| Странно матрица за PC - харесвам помагам | angloengland | Графика на карти & Монитори | 3 | 22 ноември 2007 01:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |