по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Странно МИГ аномалии

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти Март 2008, 13:47
Номер на групата

Default Странно МИГ аномалии

Аз не съм много сигурен какво да атрибут за какво съм да виждам. Така че тук е историята от самото начало, пълна със списък на спецификациите:

един мой приятел е този лаптоп:
шлюз
Intel Celeron 2.2ghz или така
интегриран Radeon Xpress 200 м
1.5gigs на 667MHz овен
60gig хард диска, 5400 об. / мин
стандарт колеж ултра бърз кабелен интернет линия

Тя бе вървят света на Warcraft върху нея с почти никакви проблеми. много малко закъснение. Всичко вървеше добре, докато тя инсталирали оранжево полето за нея машина. то за някои странни причина направени WoW unplayable дължи на това, което би се опише като хълцане във връзката.

тъй като се оказа, че оранжевото поле бе създаването си проблем, тя го деинсталира, както и пара, но проблемът все още продължава. Тя се опита свързване с интернет от различни пристанища в тази общежитието, и няма връзка предлага някакво подобрение.

Честно казано съм baffled по отношение на това какво може да причинява проблема. Това е очевидно, че нещо е съмнителен, тъй като тя е ОК една минута, и не е добре за следващия.

всички улики?

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 6-ти март 2008, 14:58
Номер на групата

Има тя се опита System Restore на най-малко 3 дни преди инцидента първо възникнали?
Old 6-ти март 2008, 21:35
Номер на групата

все още не е главно, защото в този момент той е наистина в краен случай. останалата част от компютъра функции просто добре, а понякога и на МИГ намалява, но само понякога. Това е просто, че разликата е много по-малко забележим.

система се възстанови, след като сте опитали всичко, за да го предаде в работна сила. за всичко, което знам, че точно на LAN връзка, че нашето училище предлага. което остава да се види. най-малко това е пролетната почивка, така че тя ще ходи вкъщи и тя може да опитате да проверите дали я машина ще работи добре на друг връзка.

Ако това не работи, там трябва да бъде физически нещо лошо с него. защото ние на практика СЪСТАВЕНО система възстанови чрез премахване на една от единствените фактори, които биха могли да сте повлияни МИГ шпайкове на първо място: парни и оранжево полето игри. отидохме и получи чрез отърве от всички файлове.

ние дори defragged проклетата нещо за добра мярка. Аз съм се започне да се чудя, ако физическа част на машината е липса. но пак, че остава да се види. Първо искам да се отстранят в интернет да бъдат фактор, тъй като не сме били в състояние да прави това все още. просто тестване същата връзка от друг порт няма да се погрижа за това веднага.

Това е просто, че аз съм започва да тече от идеи от гледна точка на това, което може да се прави това. Има ли нещо, което аз забравих да се провери?

:: пропадане::
Old 6-ти март 2008, 21:46
Номер на групата

локална мрежа за присъединяване от училище?
Old 6-ти март 2008, 21:51
Номер на групата

Ами ... за да се изясни, колеж корпус. Още по-конкретно, A общежитието стая.
Old 6-ти март 2008, 22:36
Номер на групата

Най-вероятно връзката след което преминете към speedtest.net екран отстреляло резултати и сложи снимка тук.
Old 6-ти март 2008, 23:01
Номер на групата

ако сте имали прочети ми ОП, бихте осъзнаваш ... това не е моя лаптоп. това е моят приятел. И сега, че ти спомена, че, това беше друго странно нещо, което намери. Каза ми свърши speedtest и тя показа, че е наистина добър шибан.
Old 7-ми март, 2008, 21:07
Номер на групата

Знам, че неговите приятели?
Old 7-ми март, 2008, 21:10
Номер на групата

Какво имам предвид под това е ... не мога да публикувате снимка, ако не разполагате с лаптоп. и аз съм изложени на контакт с приятел, каза, защото това е пролетната почивка и те отидоха на круиз.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Странно. DLL файла ThisIsMyName Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 9 21 Дек 2008 12:23
Странно код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 bradleyjoes Digital Imaging & Принтери 1 7 Декември 2008 12:50
Странна регистър Fix? Haun Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 7 16-то Nov 2008 14:01
Странно Проблем samey44 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 7 6-ти септември 2008 04:30
Странно матрица за PC - харесвам помагам angloengland Графика на карти & Монитори 3 22 ноември 2007 01:08
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc