![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem úplně jistá, co to atribut, co jsem viděl to. Tak tady je ten příběh od začátku, s kompletní seznam specifikace:
můj přítel má tento notebook: brána Intel Celeron 2.2ghz nebo tak integrovaná Radeon Xpress 200m 1.5gigs na 667MHz RAM 60gig pevný disk, 5400 ot. / min standardní college ultra rychlý kabelový internet řádek byla spuštěna World of Warcraft na něm prakticky žádné problémy. velmi malá prodleva. Všechno šlo dobře, dokud si nainstalovali oranžové krabici na její počítač. je pro některé liché důvodu se WoW nehratelný kvůli tomu, co bych popsal jako škytavka ve spojení. neboť se ukázalo, že oranžové krabici bylo vytvořit její problém, ona je odinstalovány i páry, ale problém stále přetrvává. Ona pokusila připojení k internetu z různých přístavů v této koleji, a žádné připojení nabízí zlepšení. Upřímně řečeno jsem bezradný, co by mohlo být příčinou problému. Je samozřejmé, že něco je praštěný, protože to bylo ok jedné minuty, a nikoli jemné další. žádné stopy? Můj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Snažila se Obnovení systému na alespoň 3 dny před nehodou první vyskytl? |
|
| |||
| |||
| dosud hlavně proto, že v tuto chvíli je to opravdu poslední možnost. zbytek počítač funguje dobře a někdy se zpožděním klesá, ale jen někdy. je to jen, že prodleva byla značně méně nápadné. obnovení systému, je po které jsme vyzkoušeli všechno, aby se do pracovní síly. za vše, co víme je to jen LAN, že naše škola nabízí. že teprve uvidí. nejméně je to na jaře přestávce tak ji domů a ona se může pokusit vidět, pokud ji stroj bude v pořádku i na jiné spoje. Pokud to nefunguje, je třeba něco fyzicky špatně s ním. protože jsme v podstatě udělali obnovit systém odstraněním jednoho z jedinými faktory, které by mohly jsme ovlivnil lag hroty na prvním místě: parní a oranžové krabici hry. jsme prošli a dostali zbavit všech souborů. jsme dokonce defragged o látat věc na správnou míru. I'm začínají klást otázku, zda fyzické části stroje je jinak. ale zase, že je stále třeba vidět. první chceme odstranit z internetu, že se jedná o faktor, protože jsme nebyli schopni to udělat ještě. prostě testování stejného spojení z přístavu se nebude starat o to ihned. je to jen, že jsem začíná běžet z představy, pokud jde o to, co by mohlo být v takovém jednání. je tam něco, co jsem zapomněla zkontrolovat? :: frustrace:: |
|
| |||
| |||
| LAN připojení ze školy? |
|
| |||
| |||
| No ... aby objasnila, college campus. ještě konkrétněji, a koleji pokoj. |
|
| |||
| |||
| s největší pravděpodobností v souvislosti pak jít do speedtest.net náhled obrazovky výsledky a dal pic zde. |
|
| |||
| |||
| pokud jste měli přečíst můj OP byste měli uvědomovat ... že to není můj notebook. je to mého přítele. a teď, že jste zmínil to, že bylo jiné divné věci jsme našli. řekla mi udělal speedtest a ukázal, že to bylo opravdu zpropadený dobré. |
|
| |||
| |||
| Já vím své své přátele? |
|
| |||
| |||
| co jsem měl myslí, že je ... I can't post a pic když nemám notebooku. a jsem v kontaktu s řekl přítel, protože je to jarních prázdninách a šli na výletní. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Strange. Dll souboru | ThisIsMyName | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 21. prosince 2008 12:23 |
| Strange kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 7. prosince 2008 12:50 |
| A Strange Registry Fix? | Haun | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 16. listopadu 2008 14:01 |
| Strange Problem | samey44 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 7 | 6. Září 2008 04:30 |
| Strange matice na PC - prosím pomozte | angloengland | Graphics Cards & Monitory | 3 | 22. listopadu 2007 01:08 |
| Thread Nástroje | |
| |