μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Παράξενη υστέρηση ανωμαλίες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Μαρτίου 2008, 13:47
Ομάδα Δωρητών

Default Παράξενη υστέρηση ανωμαλίες

Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος τι να αποδώσουν αυτό που βλέπουμε να είμαι. Μέχρι εδώ η ιστορία της από την αρχή, με πλήρη κατάλογο των προδιαγραφών:

ένας φίλος μου έχει αυτό το laptop:
πύλη
Intel Celeron 2.2ghz ή έτσι
ολοκληρωμένων Radeon Xpress 200m
1.5gigs των 667mhz ram
60gig σκληρό δίσκο, 5400 rpm
πρότυπο κολέγιο υψηλές ταχύτητες καλωδιακή γραμμή internet

ήταν λειτουργίας World of Warcraft σε αυτή σχεδόν δεν προβλήματα. πολύ μικρή υστέρηση. όλα ήταν καλά μέχρι που θα εγκατασταθεί το πορτοκαλί κουτί για το μηχάνημα. για κάποια περίεργα λόγο έγιναν WoW unplayable λόγω αυτό που θα περιέγραφα ως λόξυγκας σε σύνδεση.

διότι διαπιστώθηκε ότι το πορτοκαλί κουτί ήταν η δημιουργία του προβλήματος, που θα απεγκατασταθεί, καθώς και ατμού, αλλά το πρόβλημα παραμένει. έχει δοκιμάσει τη σύνδεση με το internet από διάφορα λιμάνια στο παρόν dorm, σύνδεση και δεν προσφέρει καμία βελτίωση.

Είμαι ειλικρινά σύγχυση ως προς το τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα. Είναι προφανές ότι κάτι screwy καθώς ήταν ok ένα λεπτό, και δεν το επόμενο πρόστιμο.

οποιαδήποτε στοιχεία;

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 6 Μαρτίου 2008, 14:58
Ομάδα Δωρητών

Έχει Προσπάθησε Επαναφορά Συστήματος σε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από το συμβάν, για πρώτη φορά;
Old 6 Μαρτίου 2008, 21:35
Ομάδα Δωρητών

κυρίως επειδή δεν έχει ακόμη σε αυτό το σημείο είναι πραγματικά η τελευταία λύση. τις υπόλοιπες λειτουργίες του υπολογιστή μόνο ωραία, και μερικές φορές η υστέρηση μειώσεις, αλλά μόνον μερικές φορές. είναι απλώς ότι η υστέρηση ήταν πολύ λιγότερο αισθητή.

επαναφορά του συστήματος μετά το έχουμε δοκιμάσει τα πάντα για να ισχύει αυτό στην αγορά εργασίας. για όλα τα γνωρίζουμε ότι είναι μόνο η σύνδεση LAN που προσφέρει το σχολείο μας. που μένει να διαπιστωθεί. τουλάχιστον είναι άνοιξη διάλειμμα, ώστε αυτή γίνεται στο σπίτι και θα δούμε αν μπορεί να δοκιμάσει το μηχάνημα θα λειτουργήσει το ok για μια διαφορετική σχέση.

εάν αυτό δεν πετύχει, πρέπει να υπάρχει κάτι λάθος με αυτό φυσικά. γιατί έχουμε σχεδόν Έγινε επαναφορά του συστήματος με την απομάκρυνση ενός από τους παράγοντες που θα μπορούσαν μόνο έχουμε επηρεαστεί η υστέρηση αιχμές κατά πρώτο λόγο: ατμό, και το πορτοκαλί κουτί παιχνίδια. πήγαμε μέσω και απαλλάχθηκε από κάθε και όλα τα αρχεία.

είμαστε ακόμη defragged μαντάρισμα πράγμα για το καλό μέτρο. Είμαι αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ένα φυσικό μέρος της μηχανής αποτυγχάνει. αλλά και πάλι, ότι μένει να δούμε. πρώτα θέλουμε να εξαλειφθεί από το διαδίκτυο αποτελεί έναν παράγοντα, διότι δεν ήταν σε θέση να το κάνουμε αυτό ακόμη. απλά δοκιμές την ίδια σύνδεση από διαφορετική θύρα δεν πρόκειται να λάβει μέριμνα για τη διατήρηση του αμέσως.

είναι απλώς ότι είμαι αρχίζουν να τρέχουν από ιδέες ως προς το τι θα μπορούσε να το κάνει. Υπάρχει κάτι που ξέχασα να ελέγξει;

:: απογοήτευση::
Old 6 Μαρτίου 2008, 21:46
Ομάδα Δωρητών

ένα LAN σύνδεση από ένα σχολείο;
Old 6 Μαρτίου 2008, 21:51
Ομάδα Δωρητών

... και να αποσαφηνίσει, κολέγιο πανεπιστημιούπολη. ακόμη πιο συγκεκριμένα, ένας dorm room.
Old 6 Μαρτίου 2008, 22:36
Ομάδα Δωρητών

πολύ πιθανό η σχέση στη συνέχεια, προχωρήστε στο speedtest.net οθόνη shot τα αποτελέσματα και να θέσει την pic εδώ.
Old 6 Μαρτίου 2008, 23:01
Ομάδα Δωρητών

αν είχε διαβάσει μου OP, έχετε συνειδητοποιήσει ... δεν μου laptop. Είναι του φίλου μου. και τώρα που το λες αυτό, ότι ήταν άλλο ένα περίεργο πράγμα που βρέθηκαν. μου είπε έκανε speedtest και έδειξε ότι ήταν πραγματικά freaking καλό.
Old 7 Μάρτη 2008, 21:07
Ομάδα Δωρητών

Γνωρίζω τις φίλους σας;
Old 7 Μάρτη 2008, 21:10
Ομάδα Δωρητών

ό, τι είχα σημαίνει ότι είναι ... δεν μπορώ να τοποθετήσει ένα pic αν δεν έχει το laptop. και είμαι σε επαφή με είπε φίλος γιατί είναι άνοιξη διάλειμμα και πήγαν σε μια κρουαζιέρα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Περίεργο. Dll αρχείου ThisIsMyName Virus, Spyware & Ασφάλεια 9 21 Δεκ. 2008 12:23
Παράξενη κωδικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 bradleyjoes Digital Imaging & Printers 1 7 Δεκ 2008 12:50
A Strange Registry Fix; Haun Virus, Spyware & Ασφάλεια 7 16 Νοε 2008 14:01
Περίεργο Πρόβλημα samey44 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 6ο Σεπ 2008 04:30
Παράξενη μήτρα για PC - Παρακαλώ βοηθήστε angloengland Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 22 Νοε 2007 01:08
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.