manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Čudne lag anomalija

Reply

Thread Tools
Old 5. ožujak 2008, 13:47
Donatorska Grupa

Nisam baš siguran što da atribut što sam gledajući to. Na taj način krivovjerje 'priču od početka, zajedno s popisom naočale:

moj prijatelj ima ovaj laptop:
gateway
Intel Celeron 2.2ghz ili tako
integrated Radeon Xpress 200m
1.5gigs od 667MHz ram
60gig hard disk, 5400 rpm
standard koledž ultra brzi kabelski internet linija

pokrenut je ratna mornarica na svijetu s gotovo nikakvih problema. vrlo malo lag. sve je dobro dok ne ide ona instalirana narančasti okvir na nju stroja. ak je za neki od razloga zbog WOW unplayable što bih opisati kao hiccups u vezu.

jer ono što se pojavio narančasti okvir bio stvaranje joj problem, ona je deinstaliran kao i pare, ali problem i dalje pojavljuje. ona je pokušala povezivanje na internet iz različitih portova u tom domu, a ne nudi bilo kakve veze poboljšanja.

sasvim iskreno sam zbunjen kao i za ono što bi moglo biti uzrok problema. to je očito da je nešto čudan jer je ok jedne minute, a ne u redu je sljedeći.

bilo kakve tragove?

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 6. ožujka 2008, 14:58
Donatorska Grupa

Je ona pokušala System Restore za najmanje 3 dana prije dogodio prvi incident?
Old 6. ožujka 2008, 21:35
Donatorska Grupa

uglavnom zbog toga što još uvijek nije u ovom trenutku to je stvarno zadnja ljetovalište. ostala računala funkcija samo dobro, a ponekad je lag smanjuje, ali samo ponekad. To je samo da je lag je bio znatno manje vidljive.

sistem vratiti se nakon što smo pokušali sve kako bi ga na silu raditi. za sve što smo znali da je samo da je naša veza LAN škola nudi. to ostaje da se vidi. barem to break proljeća pa ona ide doma i ona može pokušati viđenje ako joj ok stroj će raditi na nekom drugom vezu.

ako se to ne radi, tu mora biti nešto izvrnut sa fizički ga. jer smo praktički učinio sistem vratiti uklanjanjem samo jedan od čimbenika koji bi mogli smo utjecali na lag spikes na prvo mjesto: parni i narančasta kutija igara. smo išli putem i dobio osloboditi od bilo koje i sve datoteke.

čak mi se kočiti defragged dobra stvar za mjeru. sam počinje čuditi ako fizički dio stroja je mana. ali opet, to ostaje da se vidi. prvo smo željeli eliminirati internet da bude čimbenik jer nismo bili u mogućnosti to učiniti sada. jednostavno testiranje iste veze s drugog luka se ne događa da se brinemo o tome odmah.

To je samo da sam počinje istjecati ideja u pogledu onoga što bi moglo biti to. Ima li nešto što sam zaboravio da provjeri?

:: frustracija:
Old 6. ožujka 2008, 21:46
Donatorska Grupa

LAN priključak iz škole?
Old 6. ožujka 2008, 21:51
Donatorska Grupa

Pa ... da pojasnimo, college campus. još Naime, spavaonica sobi.
Old 6. ožujka 2008, 22:36
Donatorska Grupa

najvjerojatnije veze onda otiđite na speedtest.net screen shot rezultati i staviti slike ovdje.
Old 6. ožujka 2008, 23:01
Donatorska Grupa

ako je pročitate moje OP, molim vas shvatiti ... to nije moj laptop. to je moj prijatelj's. i sad da li je spomenuti da je još jedna stvar mi čudno pronađeno. rekla mi učini jedan speedtest i ona je pokazala da je to stvarno friknuto dobro.
Old 7. ožujka 2008, 21:07
Donatorska Grupa

Znam svojim prijateljima?
Old 7. ožujka 2008, 21:10
Donatorska Grupa

Ono što sam imao je značilo da je od strane ... ja ne mogu postaviti slike, ako nemaš laptop. i ja sam iz kontakta s prijateljima, jer je rekao da je proljeće pauze i oni su išli na krstarenje.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.