kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Fura lag anomáliák

Reply

Téma eszközök
Old Március 5, 2008, 13:47
Donor Group

Default Fura lag anomáliák

Nem vagyok egészen biztos benne, mit attribútum, amit én látok, hogy. Szóval itt a történet a kezdetektől fogva, a teljes listát specs:

A barátom nem ilyen laptop:
átjáró
Intel Celeron 2.2GHz, vagy ha
integrált Radeon Xpress 200
1.5gigs a 667MHz RAM
60gig merevlemez, 5400 rpm
szabványos főiskola ultra gyors kábel internet vonal

a lány fut a World of Warcraft, hogy gyakorlatilag nem jelent problémát. Nagyon kis késéssel. minden jól megy, amíg nem telepítette a narancssárga mezőben rá gépet. ez valami furcsa okból készült WoW játszhatók le, mivel ez írja le, amit a csuklás a kapcsolatot.

mivel úgy tűnt, hogy a narancssárga doboz létrehozása volt vele gond, de uninstalled ez, valamint a gőz, de a probléma továbbra is fennáll. A lány megpróbálta kapcsolódás az internet különböző kikötőkben ebben dorm, és nincs kapcsolatban semmilyen javulást kínál.

Őszintén én vagyok zavarban, hogy mit lehet okozza a problémát. Ez nyilvánvaló, hogy valami fantasztikus, mert az OK egy perc, és nem szép a következő.

a nyomokat?

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Március 6, 2008, 14:58
Donor Group

Próbálta már a rendszer-visszaállítás, hogy legalább 3 nappal az esemény előtt, először fordult elő?
Old Március 6, 2008, 21:35
Donor Group

nem elsősorban azért, mert ezen a ponton, hogy tényleg a legvégső esetben. a többit a számítógép funkcióit csak finom, és néha a lemaradás csökken, de csak néha. Ez csak a lag volt mérhetetlenül kevésbé észrevehető.

a rendszer-visszaállítás után kipróbált mindent, hogy erőltesse a munkát. minden tudjuk, hogy csak a LAN-kapcsolat, hogy az iskola kínál. Majd meglátjuk. legalább tavaszi szünet tehát ő megy haza, és próbálja meg tudja látni, ha ő gép működik majd az OK-ra egy másik kapcsolatot.

Ha ez nem működik, kell, hogy legyen valami testi baj vele. mert gyakorlatilag DONE egy rendszer-visszaállítási eltávolításával csak az egyik tényező, amely befolyásolta volna a lag Spikes az első helyen: a gőz, és a narancs doboz játékokat. mi ment keresztül, és megszabadultak a minden fájlt.

mi is a defragged darn dolog jó intézkedés. Én kezd csoda, ha a fizikai része a gép nem. de megint, hogy még meg kell várni. Először is szeretnénk, hogy megszüntesse az interneten, hogy olyan tényező, mert nem tudta, hogy erre még. egyszerűen vizsgálatok ugyanebben az összefüggésben egy másik port nem lesz vigyázni, hogy rögtön.

it's just that I'm kezd elfogy az elképzelések szempontjából mit lehet csinálni. Van valami, amit én elfelejtettem, hogy ellenőrizze?

:: csalódottság:
Old Március 6, 2008, 21:46
Donor Group

LAN-kapcsolat az iskola?
Old Március 6, 2008, 21:51
Donor Group

Hát ..., hogy tisztázza, főiskolai campus. még pontosabban, a kollégiumi szobában.
Old Március 6, 2008, 22:36
Donor Group

leginkább a kapcsolat akkor megy speedtest.net képernyő szemcsésedik az eredmények, és a kép itt.
Old Március 6, 2008, 23:01
Donor Group

Ha már én OP olvasni, akkor észre ... ez nem az én laptop. Ez a barátom. És most, hogy mondod azt, hogy egy másik fura dolog, amit találtam. Elmondta, hogy a speedtest, és kiderült, hogy ez tényleg rohadt jó.
Old Március 7, 2008, 21:07
Donor Group

Tudom, hogy a barátaid?
Old Március 7, 2008, 21:10
Donor Group

mit is jelent az, hogy ... nem tudom elküldeni a kép, ha nem a laptop. és én vagyok a kapcsolatot azt mondta barátjának, mert tavaszi szünet, és ment a hajókázás.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Furcsa. Dll file ThisIsMyName Vírus, kémprogram és biztonság 9 21. december 2008 12:23
Fura kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 bradleyjoes Digital Imaging & Nyomtatók 1 7. december 2008 12:50
Furcsa Registry Fix? Tengeralattjáró Vírus, kémprogram és biztonság 7 16. november 2008 14:01
Furcsa probléma samey44 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 7 6. Szeptember 2008 04:30
Fura mátrix PC - kérem, segítsen angloengland Grafikus kártyák és monitorok 3 22. november 2007 01:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.