![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok egészen biztos benne, mit attribútum, amit én látok, hogy. Szóval itt a történet a kezdetektől fogva, a teljes listát specs:
A barátom nem ilyen laptop: átjáró Intel Celeron 2.2GHz, vagy ha integrált Radeon Xpress 200 1.5gigs a 667MHz RAM 60gig merevlemez, 5400 rpm szabványos főiskola ultra gyors kábel internet vonal a lány fut a World of Warcraft, hogy gyakorlatilag nem jelent problémát. Nagyon kis késéssel. minden jól megy, amíg nem telepítette a narancssárga mezőben rá gépet. ez valami furcsa okból készült WoW játszhatók le, mivel ez írja le, amit a csuklás a kapcsolatot. mivel úgy tűnt, hogy a narancssárga doboz létrehozása volt vele gond, de uninstalled ez, valamint a gőz, de a probléma továbbra is fennáll. A lány megpróbálta kapcsolódás az internet különböző kikötőkben ebben dorm, és nincs kapcsolatban semmilyen javulást kínál. Őszintén én vagyok zavarban, hogy mit lehet okozza a problémát. Ez nyilvánvaló, hogy valami fantasztikus, mert az OK egy perc, és nem szép a következő. a nyomokat? My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Próbálta már a rendszer-visszaállítás, hogy legalább 3 nappal az esemény előtt, először fordult elő? |
|
| |||
| |||
| nem elsősorban azért, mert ezen a ponton, hogy tényleg a legvégső esetben. a többit a számítógép funkcióit csak finom, és néha a lemaradás csökken, de csak néha. Ez csak a lag volt mérhetetlenül kevésbé észrevehető. a rendszer-visszaállítás után kipróbált mindent, hogy erőltesse a munkát. minden tudjuk, hogy csak a LAN-kapcsolat, hogy az iskola kínál. Majd meglátjuk. legalább tavaszi szünet tehát ő megy haza, és próbálja meg tudja látni, ha ő gép működik majd az OK-ra egy másik kapcsolatot. Ha ez nem működik, kell, hogy legyen valami testi baj vele. mert gyakorlatilag DONE egy rendszer-visszaállítási eltávolításával csak az egyik tényező, amely befolyásolta volna a lag Spikes az első helyen: a gőz, és a narancs doboz játékokat. mi ment keresztül, és megszabadultak a minden fájlt. mi is a defragged darn dolog jó intézkedés. Én kezd csoda, ha a fizikai része a gép nem. de megint, hogy még meg kell várni. Először is szeretnénk, hogy megszüntesse az interneten, hogy olyan tényező, mert nem tudta, hogy erre még. egyszerűen vizsgálatok ugyanebben az összefüggésben egy másik port nem lesz vigyázni, hogy rögtön. it's just that I'm kezd elfogy az elképzelések szempontjából mit lehet csinálni. Van valami, amit én elfelejtettem, hogy ellenőrizze? :: csalódottság: |
|
| |||
| |||
| LAN-kapcsolat az iskola? |
|
| |||
| |||
| Hát ..., hogy tisztázza, főiskolai campus. még pontosabban, a kollégiumi szobában. |
|
| |||
| |||
| leginkább a kapcsolat akkor megy speedtest.net képernyő szemcsésedik az eredmények, és a kép itt. |
|
| |||
| |||
| Ha már én OP olvasni, akkor észre ... ez nem az én laptop. Ez a barátom. És most, hogy mondod azt, hogy egy másik fura dolog, amit találtam. Elmondta, hogy a speedtest, és kiderült, hogy ez tényleg rohadt jó. |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy a barátaid? |
|
| |||
| |||
| mit is jelent az, hogy ... nem tudom elküldeni a kép, ha nem a laptop. és én vagyok a kapcsolatot azt mondta barátjának, mert tavaszi szünet, és ment a hajókázás. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Furcsa. Dll file | ThisIsMyName | Vírus, kémprogram és biztonság | 9 | 21. december 2008 12:23 |
| Fura kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 7. december 2008 12:50 |
| Furcsa Registry Fix? | Tengeralattjáró | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 16. november 2008 14:01 |
| Furcsa probléma | samey44 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 7 | 6. Szeptember 2008 04:30 |
| Fura mátrix PC - kérem, segítsen | angloengland | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 22. november 2007 01:08 |
| Téma eszközök | |
| |