פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

מוזר ל"ג anomalies

Reply

שרשרת כלים
Old 5 מרס 2008, 13:47
קבוצת תורמים

אני לא בטוח מה בדיוק התכונה מה אני רואה את. אז הנה הסיפור מההתחלה, עם רשימה מלאה של מפרט:

חבר שלי יש מחשב נייד זה:
שער
Intel Celeron 2.2ghz או כך
משולבת RADEON xpress 200m
1.5gigs של 667mhz ראם
60gig הכונן הקשיח, 5400 RPM
Standard מכללת Ultra קו אינטרנט מהיר בכבלים

היא הופיעה World of Warcraft על זה עם כמעט שום בעיות. פושע קטן מאוד. הכל הלך טוב עד שהיא מותקנת את תיבת כתום על אותה מכונה. זה קצת מוזר עבור סיבה שנעשה וואו unplayable בשל מה הייתי כפי hiccups לתאר את החיבור.

מאז הופיע כי כתום תיבת היה יוצר בעיה שלה, היא הוסר זה כמו גם קיטור, אך הבעיה עדיין נמשכת. היא ניסתה חיבור לאינטרנט מ שונים יציאות זה חדר שנה, ולא כל חיבור מציעה שיפור.

די בכנות אני baffled על מה עלול להיות הגורם לבעיה. זה ברור כי משהו מוזר שכן הוא היה בסדר דקה אחת, ולא בסדר הבא.

רמזים כלשהם?

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 6 מרס 2008, 14:58
קבוצת תורמים

האם ניסתה שחזור המערכת לפחות 3 ימים לפני האירוע הראשון התרחש?
Old 6 מרס 2008, 21:35
קבוצת תורמים

בעיקר כי עדיין לא בשלב זה, זה ממש האחרון Resort. שאר המחשב מתפקד בסדר גמור, ולפעמים את ל"ג מצמצמת, אבל רק לפעמים. זה פשוט כי ל"ג במדה נכרת היה פחות מורגש.

שחזור מערכת הוא אחרי אותם ניסינו הכל כדי להכריח אותו לתוך העבודה. עבור כל מה שאנחנו יודעים זה רק את יאן הקשר שלנו, כי בית הספר מציע. זה נשאר כדי להראות. לפחות זה באביב לשבור כך היא הולכת הביתה והיא יכולה לנסות לראות אם יעבוד לה מכונת אישור על חיבור שונה.

אם זה לא עובד, צריך להיות שם פיזית משהו לא בסדר עם זה. כי אנחנו כבר כמעט בוצע שחזור מערכת על ידי הסרת אחד בלבד של גורמים העלולים להשפיע על עמדת Lag spikes ב מלכתחילה: קיטור, ואת תיבת Orange Games. עברנו דרך וקיבלתי להיפטר מכל וכל הקבצים.

אנחנו אפילו לתקן את defragged דבר טוב בשביל למדוד. אני מתחיל לתהות אם פיזי חלק במכונה הוא נכשל. אבל שוב, זה נשאר כדי להראות. ראשית, אנו רוצים לחסל את Internet מלהיות גורם כי אנחנו לא יכולים לעשות את זה עדיין. פשוט בודקים את הקשר בין אותו אחר היציאה אינו הולך לטפל בזה מיד.

זה פשוט כי אני מתחיל נגמרים הרעיונות במונחים של מה יכול להיות עושה את זה. האם יש משהו שאני שכחת לבדוק?

:: תסכול::
Old 6 מרס 2008, 21:46
קבוצת תורמים

א יאן חיבור מתוך הספר?
Old 6 מרס 2008, 21:51
קבוצת תורמים

טוב ... כדי להבהיר, מכללת הקמפוס. אפילו יותר ספציפי, חדר שנה של החדר.
Old 6 מרס 2008, 22:36
קבוצת תורמים

סביר להניח את הקשר לאחר מכן, עבור אל מסך speedtest.net ירו התוצאות וישים את pic כאן.
Old 6 מרס 2008, 23:01
קבוצת תורמים

אם היו קוראים op שלי, היית מבין ... זה לא הנייד שלי. זה החבר שלי. ועכשיו שאתה מזכיר את זה, זה היה עוד דבר מוזר מצאנו. היא אמרה לי עשה א speedtest והוא הראה כי זה היה ממש טוב freaking.
Old 7 מרס 2008, 21:07
קבוצת תורמים

אני מכיר את החברים שלך?
Old 7 מרס 2008, 21:10
קבוצת תורמים

היה לי מה משמעות הדבר היא כי על ידי ... אני לא יכול לכתוב pic אם אין לי את הנייד. ואני לא בקשר עם החבר, אמר כי זה באביב לשבור והם הלכו על שיוט.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.