![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš negaliu tiksliai pasakyti, ką priskirti tai, ką aš matau, kad. Taigi čia iš pradžių, visiškai su specifikacijų sąrašas istorija:
Mano draugas turi tai nešiojamas: Vartai Intel Celeron 2.2GHz, arba tiek integruota Radeon Xpress 200M 1.5gigs 667MHz RAM 60gig kietąjį diską, 5400 aps / min standartas College Ultra greitas kabelinio interneto linija ji buvo rodomi World of Warcraft ant jo praktiškai jokių problemų. nedaug atsilieka. viskas vyksta gerai, kol ji įdiegta Orange Box ant savo mašinos. tai kai nelyginis priežasties padarė WoW unplayable dėl to, ką aš norėčiau aprašyti kaip žagsėjimas į ryšį. nes paaiškėjo, kad Orange Box buvo sukurti savo problemą, ji pašalinta, taip pat garai, bet problema vis dar išlieka. ji bandė prijungti prie įvairių uostus šiame Dorm interneto, ir niekas nesieja, bet siūlo gerinti. visiškai atvirai aš nesuprantamas, kokios gali būti problemos. Akivaizdu, kad kažkas yra Keistą, nes buvo ok vieną minutę, o ne baudos kitą. bet clues? Mano sistema: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Ar ji bandė System Restore mažiausiai 3 dienoms iki incidento buvo pirmą kartą? |
|
| |||
| |||
| dar iš esmės, nes šiuo metu ji tikrai yra paskutinė išeitis. iš kompiuterio funkcijas viskas gerai pailsėti, o kartais ir atsilikimas sumažėjo, tačiau tik kartais. tai tik, kad VVG buvo gerokai mažiau pastebimi. System Restore tai, kai mes bandėme viską, kad priversti jį į darbą. For All We Know it's just LAN, kad mūsų mokykloje pasiūlymai. kad dar turi būti peržiūrėta. bent It's spring break, kad ji vyksta namuose ir ji gali pabandyti ją pamatyti, jei mašina dirbs Gerai skirtingas ryšys. jei tai neveikia, ten turi būti kažkas fiziškai neteisingai su juo. nes mes praktiškai PADARYTI System Restore pašalinant vieną tik veiksniai, kurie gali ką veikia VVG, šuoliai į pirmą vietą: Garo ir Orange Box žaidimai. mes išgyveno ir atsikratė bet ir visus failus. mes net defragged darn dalykas gera priemonė. I'm starting to wonder if fizinę dalis mašina netinkamai. bet vėl, kad dar turi būti peržiūrėta. pirmiausia norime pašalinti gražu faktorius Interneto nes mes negalėjome to daryti dar. tiesiog bandymas dėl tos pačios priežasties iš įvairių uosto nesiruošia pasirūpinti iš karto. it's just that I'm pradedant skaičiuoti iš idėjų prasme, ką būtų galima tai daryti. Ar yra kažkas, kad aš pamiršau patikrinti? : nusivylimas: |
|
| |||
| |||
| LAN iš mokyklos? |
|
| |||
| |||
| gerai ... paaiškinti, College Campus. dar tiksliau, house. |
|
| |||
| |||
| greičiausiai ryšys tada eikite į speedtest.net ekrano rezultatus ir pateikti pic čia. |
|
| |||
| |||
| jei jums perskaityti mano OP norite suprasti ... tai ne mano nešiojamas. jis mano draugas. ir dabar, kad jūs paminėti tai, kad buvo dar vienas dalykas keistai mes radome. ji man pasakė, padarė speedtest ir jis parodė, kad ji buvo tikrai freaking gera. |
|
| |||
| |||
| Aš žinau savo draugais? |
|
| |||
| |||
| Ką aš turėjau reiškia, kad yra ... I can't post pic, jei aš neturiu laptopo. ir aš iš susisiekti su pasakė draugas, nes jis Spring Break, ir jie išvyko į cruise. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Strange. Dll | ThisIsMyName | Virus, Spyware & Security | 9 | 21 gruodis 2008 12:23 |
| Keista kodas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Printers | 1 | 7 gruodis 2008 12:50 |
| Keista kanceliarija Fix? | Haun | Virus, Spyware & Security | 7 | Lapkritis 16, 2008 14:01 |
| Keista problema | samey44 | Sound, Speakers & MP3 Players | 7 | 6 rugsėjis 2008 04:30 |
| Keista matricos PC - Please help | angloengland | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 22, 2007 01:08 |
| Temos įrankiai | |
| |