mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Dīvains lag anomālijas

Reply

Thread Tools
Old Marts 5, 2008, 13:47
Donors Group

Es neesmu pilnīgi pārliecināts, ko piedēvēt to, ko es esmu redzēt to. Tātad šeit ir stāsts no sākuma, papildināta ar sarakstu specs:

mans draugs ir tas klēpjdators:
vārti
Intel Celeron 2.2GHz vai tik
integrēta Radeon Xpress 200m
1.5gigs of 667MHz ram
60gig cieto disku, 5400 rpm
standarta koledža ultra ātrs kabeļa Interneta līnija

viņa skrēja World of Warcraft uz to ar faktiski nav problēmu. ļoti maz lag. viss bija krietni pirms viņa uzstādītā orange box par viņas mašīna. to kāda dīvaina iemesla dēļ veikti WoW unplayable sakarā ar to, ko es varētu raksturot kā žagas šajā sakarā.

jo atklājās, ka oranžā kastē bija radīt viņas problēma, viņa atinstalējāt, kā arī tvaika, tomēr problēma vēl nav novērsta. viņa mēģināja pieslēdzoties internetam no dažādām ostām šajā kopmītnes, un nekāda sakara piedāvā jebkuru uzlabojums.

diezgan atklāti es esmu neizprotamu par to, kādas varētu radīt problēmas. Ir skaidrs, ka kaut kas ir skops, jo tas bija ok vienas minūtes laikā, nevis naudas sodu nākamo.

jebkurš clues?

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Marts 6, 2008, 14:58
Donors Group

Vai viņa mēģināja System Restore vismaz 3 dienas pirms incidenta pirmajā noticis?
Old Marts 6, 2008, 21:35
Donors Group

vēl nav galvenokārt tāpēc, ka šajā brīdī tas tiešām ir pēdējais līdzeklis. pārējās datora funkcijas tikai naudas sodu, un dažreiz atpalicība samazinās, bet tikai dažreiz. tas ir tikai tas, ka VRG bija ievērojami mazāk izteikta.

System Restore ir, kad mēs esam mēģinājuši viss, lai piespiestu to strādā. visu mēs zinām, ka tā ir tikai lan savienojumu, ka mūsu skola piedāvā. ka vēl nav redzami. Vismaz tā ir pavasara pauze, lai viņa dodas mājup un viņai var mēģināt saskatīt, ja viņa mašīna darbosies ok par dažādu savienojumu.

ja tas nedarbojas, ka ir kaut kas fiziski nav kārtībā ar to. jo mēs esam praktiski DONE sistēmu atjaunot, atceļot vienu no vienīgie faktori, kas varētu esat ietekmē lag tapas, kas pirmajā vieta: tvaika un apelsīnu kaste spēles. mēs gājām cauri un vaļā visu un visus failus.

mēs pat defragged darn lieta labs pasākums. Es esmu sākusi brīnums, ja fiziskā daļa mašīna sabojājas. bet atkal, ka vēl nav redzami. vispirms mēs vēlamies, lai novērstu interneta tiek faktors, jo mēs neesam spējuši to darīt vēl. vienkārši testēšanas pats pieslēgums no dažādām ostas nenāks rūpēties par to nekavējoties.

tas ir tikai tas, ka es esmu sāk skaitīt no idejas attiecībā par to, ko varētu darīt to. ir kaut kas tāds, ka es aizmirsu pārbaudīt?

:: vilšanās::
Old Marts 6, 2008, 21:46
Donors Group

lan savienojumu no skolas?
Old Marts 6, 2008, 21:51
Donors Group

Nu ..., lai noskaidrotu, koledžas studentu pilsētiņas. vēl precīzāk, kopmītnes istabā.
Old Marts 6, 2008, 22:36
Donors Group

visticamāk savienojums, tad iet uz speedtest.net ekrānuzņēmums rezultātus un salikt pic šeit.
Old Marts 6, 2008, 23:01
Donors Group

ja Jums ir bijusi izlasīt manu OP, jūs saprast ... tas nav mans klēpjdators. tas ir mana drauga. un tagad ka jūs pieminēt to, ka bija vēl viens pareģojums lieta, kas mums atrasts. Viņa man bija speedtest un tas liecināja, ka tiešām freaking labs.
Old 7 marts 2008, 21:07
Donors Group

Es zinu, tā Jūsu draugiem?
Old 7 marts 2008, 21:10
Donors Group

kas man bija jāsaprot ar šo ir ... es nevaru post pic ja man nav klēpjdators. un es esmu no kontakta ar šīm drauga, jo tas ir pavasara pauze, un viņi devās uz kruīza.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.