![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie jestem pewien, co dokładnie co do atrybutu Widzę to. Więc oto historię od początku, wraz z listy SPECS:
mój przyjaciel ma tego laptopa: bramy Intel Celeron 2.2ghz lub tak zintegrowany Radeon Xpress 200m 1.5gigs z 667MHz RAM 60gig dysk twardy, 5400 obr / min standardowego kabla kolegium ultra szybkie łącza internetowe była uruchomiona World of Warcraft na nim praktycznie żadnych problemów. bardzo niewiele lag. wszystko będzie dobrze, dopóki ona zainstalowana Orange Box na jej komputerze. to dla niektórych dziwne powodu WoW się niemożliwe ze względu na to, co chciałbym opisać jak czkawka w związku. ponieważ okazało się, że Orange Box było stworzenie jej problem, ona go odinstalować, jak również pary, ale problem nadal pozostaje. Ona próbowała podłączenie do internetu z różnych portów, w tym akademiku, a nie połączenie oferuje żadnej poprawy. całkiem szczerze I'm baffled, co może być przyczyną problemu. to oczywiste, że coś jest niedorzeczny, ponieważ było ok jedna minuta, a nie następnego grzywny. żadnych wskazówek? My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Ma ona próbowała przywracania systemu na co najmniej 3 dni przed incydent wystąpił po raz pierwszy? |
|
| |||
| |||
| głównie dlatego, że jeszcze nie w tym momencie jest naprawdę ostateczności. reszty komputera funkcji dobrze, a czasami opóźnienia zmniejsza się, ale tylko czasami. to jest po prostu, że opóźnienie było znacznie mniej widoczne. przywracania systemu po to, które próbowaliśmy wszystko, aby zmusić go do pracy. dla wszystkich wiemy, że tylko połączenie LAN, że nasza szkoła oferuje. że nadal być postrzegane. przynajmniej to Spring Break tak she's Going Home i może spróbuj zobaczyć, czy jej maszyna będzie ok na różne połączenia. jeżeli to nie działa, nie musi być fizycznie coś złego się z nim. ponieważ mamy praktycznie SPORZĄDZONO przywracania systemu poprzez usunięcie jednego z czynników, które mogą tylko już wpłynęły na opóźnienie skoki w pierwszej kolejności: parowe i pomarańczowym polu gry. udaliśmy się w drodze i pozbyć wszelkich plików. my nawet defragged się cerować rzecz dobrego środka. I'm zaczyna się zastanawiać, czy fizycznej części maszyny nie wywiązuje. ale znowu, że nadal należy postrzegać. pierwsze chcemy wyeliminować z internetu jest czynnikiem, ponieważ nie byliśmy w stanie to zrobić jeszcze. po prostu badania tego samego połączenia z innego portu nie będzie zająć natychmiast. it's just that I'm starting do wyczerpania pomysłów w zakresie tego, co można zrobić. jest tam coś, że zapomniałem sprawdzić? : frustracja: |
|
| |||
| |||
| LAN związku ze szkoły? |
|
| |||
| |||
| ... oraz do wyjaśnienia, college campus. nawet bardziej konkretnie, a dorm room. |
|
| |||
| |||
| najprawdopodobniej połączenie następnie przejdź do speedtest.net screenshot wyników i umieścić pic tutaj. |
|
| |||
| |||
| jeśli miał czytać moje OP, można sobie ... to nie mój laptop. it's my friend's. i teraz, że wspominając to, że był inny dziwne rzeczy znaleźliśmy. Powiedziała mi zrobili speedtest i to pokazało, że to było naprawdę dobre freaking. |
|
| |||
| |||
| Znam jego znajomym? |
|
| |||
| |||
| Miałem to, co rozumie się przez to ... nie mogę opublikować pic, jeśli nie mam laptopa. a ja jestem w kontakcie z tymi znajomego bo to Spring Break i udali się na rejs. |