mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Ciudat lag anomalii

Reply

Thread Tools
Old 5 martie 2008, 13:47
Grupul de donator

Nu sunt exact sigur ce să atribut ce am văzut la. Deci, aici e povestea de la inceput, completat cu o listă de specs:

un prieten de-al meu are acest laptop:
gateway
Intel Celeron 2.2ghz sau aşa
integrat Radeon Xpress 200m
1.5gigs de 667MHz RAM
60gig hard-disk, 5400 rot / min
standard de colegiu ultra rapid la internet prin cablu linie

ea a fost să fie difuzate World of Warcraft pe el cu aproape nici o problema. foarte mic lag. Totul mergea bine, până când ea a instalat portocaliu-o cutie de pe maşină. pentru unele ciudate motiv făcute WoW unplayable din cauza a ceea ce i-ar descrie ca hiccups în legătură.

deoarece aceasta a apărut ca portocaliu caseta crearea ei a fost o problemă, ea dezinstalat-o, precum şi cu abur, încă problema încă persistă. Ea a încercat conectarea la internet din diferite porturi, în acest cămin, şi nu oferă nici o conexiune de îmbunătăţire.

Sunt destul de sincer baffled ca la ceea ce ar putea fi cauza problemei. Este evident că ceva este screwy, deoarece acesta a fost ok un minut, şi nu pe lângă amendă.

orice indicii?

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 6 martie 2008, 14:58
Grupul de donator

A încercat Restabilire sistem pentru a cel puţin 3 zile înainte de incident a avut loc prima?
Old 6 martie 2008, 21:35
Grupul de donator

nu sunt încă în principal pentru că în acest moment este de fapt o ultimă instanţă. restul de computer funcţii bine, şi, uneori, de lag scade, dar numai uneori. E doar faptul că a fost foarte lag mai puţin notabile.

este un sistem de restaurare după ce ne-am tot încercat să-l în vigoare de lucru. pentru tot ce stiu este doar de conexiune LAN care şcoala noastră oferă. care rămâne de văzut. cel puţin este vacanţa de primăvară deci ea se întâmplă acasă şi ea poate încerca să vadă dacă o maşină va lucra ok pe o conexiune diferite.

în cazul în care nu funcţionează, nu trebuie sa fie ceva fizic in neregula cu ea. pentru că, practic, pe care le-am făcut un sistem de restaurare, prin eliminarea una dintre cele doar factori care ar putea-am influenţat lag spikes, în primul rând: abur, şi portocaliu caseta de jocuri. am trecut printr-şi scăpat de orice şi toate fişierele.

am chiar defragged de lucru afurisit de bună măsură. Am început să întreb dacă o parte a fizice maşină este lipsa. dar din nou, că rămâne de văzut. primul care ne-o dorim pentru a elimina pe internet de la a fi un factor care, deoarece nu am fost capabili să facem acest lucru, încă. pur şi simplu de testare aceeaşi conexiune de la un alt port nu va avea grijă de el imediat.

E doar faptul că am început să rămână fără idei în termeni de ceea ce ar putea fi o faci. Există ceva care am uitat să verific?

:: frustrare::
Old 6 martie 2008, 21:46
Grupul de donator

un lan de conectare de la o scoala?
Old 6 martie 2008, 21:51
Grupul de donator

Pai ... pentru a clarifica, colegiu campus. chiar şi mai exact, o cameră cămin.
Old 6 martie 2008, 22:36
Grupul de donator

, cel mai probabil, de conectare, atunci du-te la speedtest.net ecran shot rezultatele şi pune în pic aici.
Old 6 martie 2008, 23:01
Grupul de donator

dacă aţi avut citit OP-mi, te-ar da seama ... nu-mi laptop. Este scris prietenului meu. si acum ca ai spus-o, că a fost un alt lucru ciudat că am găsit. ea mi-a spus ca a facut o speedtest şi ea a arătat că a fost chiar bun sperii.
Old 7 martie 2008, 21:07
Grupul de donator

Stiu sa-ti prietenii?
Old 7 martie 2008, 21:10
Grupul de donator

ce am vorbit de faptul că este ... nu pot posta un pic, dacă nu am laptop. şi eu sunt afară de contact cu spus prieten pentru ca este vacanţa de primăvară şi s-au dus la o croazieră.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.