![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem úplne istá, čo to atribút, čo som videl to. Tak tady je ten príbeh od začiatku, s kompletný zoznam špecifikácie:
môj priateľ má tento notebook: brána Intel Celeron 2.2GHz alebo tak integrovaná Radeon Xpress 200m 1.5gigs na 667MHz RAM 60gig pevný disk, 5400 ot. / Min štandardná college ultra rýchly káblový internet riadok bola spustená World of Warcraft na ňom prakticky žiadne problémy. veľmi malá prodleva. Všetko šlo dobre, kým si nainštalovali oranžovej krabici na jej počítač. je pre niektoré nepárne dôvodu sa WoW nehratelný kvôli tomu, čo by som opísal ako škytavka v spojení. pretože sa ukázalo, že oranžovej krabici bolo vytvoriť jej problém, ona je odinstalování aj pary, ale problém stále pretrváva. Ona pokúsila pripojenie k internetu z rôznych prístavov v tejto koľaji, a žiadne pripojenie ponúka zlepšenie. Úprimne povedané som bezradný, čo by mohlo byť príčinou problému. Je samozrejmé, že niečo je praštěná, pretože to bolo ok jednej minúty, a nie jemné ďalšie. žiadne stopy? Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Snažila sa Obnovovanie systému na aspoň 3 dni pred nehodou prvý vyskytol? |
|
| |||
| |||
| zatiaľ hlavne preto, že v tejto chvíli je to naozaj posledná možnosť. zvyšok počítač funguje dobre a niekedy sa oneskorením klesá, ale len niekedy. je to len, že prodleva bola značne menej nápadné. obnovenia systému, je po ktorej sme vyskúšali všetko, aby sa do pracovnej sily. za všetko, čo vieme je to len LAN, že naša škola ponúka. že ešte len uvidí. aspoň je to na jar prestávke tak ju domov a ona sa môže pokúsiť vidieť, ak ju stroj bude v poriadku aj na iné spoje. Ak to nefunguje, je potrebné niečo fyzicky zle s ním. pretože sme v podstate urobili obnoviť systém odstránením jedného z jedinými faktormi, ktoré by mohli sme ovplyvnil lag hrotmi na prvom mieste: parné a oranžovej krabici hry. sme prešli a dostali zbaviť všetkých súborov. sme dokonca defragged o látat vec na správnu mieru. I'm začínajú klásť otázku, či fyzickej časti stroja je inak. ale zase, že je stále potrebné vidieť. prvý chceme odstrániť z internetu, že ide o faktor, pretože sme neboli schopní to urobiť ešte. prostě testovanie rovnakého spojenia z prístavu sa nebude starať o to ihneď. je to len, že som začína plynúť z predstavy, pokiaľ ide o to, čo by mohlo byť v takomto rokovaní. je tam niečo, čo som zabudla skontrolovať? :: Frustrácie:: |
|
| |||
| |||
| LAN pripojenie zo školy? |
|
| |||
| |||
| No ... aby objasnila, college campus. ešte konkrétnejšie, a internátoch izba. |
|
| |||
| |||
| s najväčšou pravdepodobnosťou v súvislosti potom ísť do speedtest.net náhľad obrazovky výsledky a dal pic tu. |
|
| |||
| |||
| ak ste mali prečítať môj OP by ste mali uvedomovať ... že to nie je môj notebook. je to môjho priateľa. a teraz, že ste spomenul to, že bolo iné divné veci sme našli. povedala mi urobil speedtest a ukázal, že to bolo naozaj zpropadený dobré. |
|
| |||
| |||
| Já vím svoje svojich priateľov? |
|
| |||
| |||
| co jsem měl myslí, že je ... I can't post a pic keď nemám notebooku. a som v kontakte s povedal priateľ, pretože je to jarných prázdninách a šli na výletnej. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Podivné. Dll súboru | ThisIsMyName | Virus, spyware a bezpečnosť | 9 | 21. decembra 2008 12:23 |
| Strange kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 7. decembra 2008 12:50 |
| A Strange Registry Fix? | Haun | Virus, spyware a bezpečnosť | 7 | 16. novembra 2008 14:01 |
| Strange Problem | samey44 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 7 | 6. September 2008 04:30 |
| Strange matica na PC - prosím pomôžte | angloengland | Graphics Cards & Monitory | 3 | 22. novembra 2007 01:08 |
| Thread Tools | |
| |