мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Чудне лаг аномалија

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Јун 2008, 13:47
Донаторска Група

Default Чудне лаг аномалија

Нисам баш сигуран шта да атрибут што сам гледајући то. На тај начин кривоверје 'причу од почетка, заједно са пописом наочаре:

мој пријатељ има овај лаптоп:
гатеуаы
Интел Целерон 2.2гхз или тако
интегратед Радеон Кспресс 200м
1.5гигс од 667МХз рам
60гиг хард диск, 5400 рпм
стандард колеџ ултра брзи кабловски интернет линија

покренут је ратна морнарица на свету са готово никаквих проблема. врло мало лаг. све је добро док не иде она инсталирана наранџасто оквир на њу маа̨ине. ак је за неки од разлога због УОУ унплаыабле што бих описати као хиццупс у везу.

јер оно што се појавио наранџасто оквир био стварање јој проблем, она је деинсталирана као и паре, али проблем и даље појављује. она је покушала повезивање на интернет из различитих портова у том дому, а не нуди било какве везе побољшања.

сасвим искрено сам збуњен као и за оно што би могло бити узрок проблема. то је очигледно да је нешто чудан јер је ок једне минуте, а не у реду је следећи.

било какве трагове?

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 6. Јул 2008, 14:58
Донаторска Група

Је она покушала Сыстем Ресторе за најмање 3 дана пре догодио први инцидент?
Old 6. Јул 2008, 21:35
Донаторска Група

углавном због тога што још увек није у овом тренутку то је стварно задња љетовалиште. остала рачунара функција само добро, а понекад је лаг смањује, али само понекад. То је само да је лаг је био знатно мање видљиве.

систем вратити се након што смо покушали све како би га на силу да раде. за све што смо знали да је само да је наша веза ЛАН школа нуди. то остаје да се види. барем то бреак пролећа па она иде дома и она може покушати виђење ако јој ок машина ће радити на неком другом везу.

ако се то не ради, ту мора бити нешто неправда са физички га. јер смо практично учинио систем вратити уклањањем само један од фактора који би могли да смо утицали на лаг спикес на прво место: парни и наранџаста кутија игара. смо ишли путем и добио ослободити од било које и све датотеке.

чак ми се кочити дефраггед добра ствар за меру. сам почиње цудити ако физички део машине је мана. али опет, то остаје да се види. прво смо желели елиминисати интернет да буде фактор јер нисмо били у могућности то учинити сада. једноставно тестирање исте везе са другог лука се не дешава да се бринемо о томе одмах.

То је само да сам почиње истјецати идеја у погледу онога што би могло да буде то. Има ли нешто што сам заборавио да провери?

:: Фрустрација:
Old 6. Јул 2008, 21:46
Донаторска Група

ЛАН прикључак из школе?
Old 6. Јул 2008, 21:51
Донаторска Група

Па ... да појаснимо, цоллеге цампус. још Наиме, спаваонице соби.
Old 6. Јул 2008, 22:36
Донаторска Група

највероватније везе онда идите на спеедтест.нет сцреен схот резултати и ставити слике овде.
Old 6. Јул 2008, 23:01
Донаторска Група

ако је прочитате моје ОП, молим вас схватити ... то није мој лаптоп. то је мој пријатељ'с. и сад да ли је споменути да је још једна ствар ми чудно пронађено. рекла ми учини један спеедтест и она је показала да је то стварно фрикнуто добро.
Old 7. Јул 2008, 21:07
Донаторска Група

Знам својим пријатељима?
Old 7. Јул 2008, 21:10
Донаторска Група

Оно што сам имао је значило да је од стране ... ја не могу поставити слике, ако немаш лаптоп. и ја сам из контакта са пријатељима, јер је рекао да је пролеће паузе и они су ишли на крстарење.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Чудно. Длл датотеке ТхисИсМыНаме Вирус, Спыуаре и безбедност 9 21 децембар 2008 12:23
Чудне цоде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 брадлеыјоес Дигитал Имагинг & Штампачи 1 7 децембар 2008 12:50
Чудна Регистры Фикс? Хаун Вирус, Спыуаре и безбедност 7 16 новембар 2008 14:01
Стран проблем самеы44 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 7 6. Сеп 2008 04:30
Чудне матрице на рачунар - молим помоћ англоенгланд Грапхицс Цардс & Мониторс 3 22 новембар 2007 01:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц