![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам баш сигуран шта да атрибут што сам гледајући то. На тај начин кривоверје 'причу од почетка, заједно са пописом наочаре:
мој пријатељ има овај лаптоп: гатеуаы Интел Целерон 2.2гхз или тако интегратед Радеон Кспресс 200м 1.5гигс од 667МХз рам 60гиг хард диск, 5400 рпм стандард колеџ ултра брзи кабловски интернет линија покренут је ратна морнарица на свету са готово никаквих проблема. врло мало лаг. све је добро док не иде она инсталирана наранџасто оквир на њу маа̨ине. ак је за неки од разлога због УОУ унплаыабле што бих описати као хиццупс у везу. јер оно што се појавио наранџасто оквир био стварање јој проблем, она је деинсталирана као и паре, али проблем и даље појављује. она је покушала повезивање на интернет из различитих портова у том дому, а не нуди било какве везе побољшања. сасвим искрено сам збуњен као и за оно што би могло бити узрок проблема. то је очигледно да је нешто чудан јер је ок једне минуте, а не у реду је следећи. било какве трагове? Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| Је она покушала Сыстем Ресторе за најмање 3 дана пре догодио први инцидент? |
|
| |||
| |||
| углавном због тога што још увек није у овом тренутку то је стварно задња љетовалиште. остала рачунара функција само добро, а понекад је лаг смањује, али само понекад. То је само да је лаг је био знатно мање видљиве. систем вратити се након што смо покушали све како би га на силу да раде. за све што смо знали да је само да је наша веза ЛАН школа нуди. то остаје да се види. барем то бреак пролећа па она иде дома и она може покушати виђење ако јој ок машина ће радити на неком другом везу. ако се то не ради, ту мора бити нешто неправда са физички га. јер смо практично учинио систем вратити уклањањем само један од фактора који би могли да смо утицали на лаг спикес на прво место: парни и наранџаста кутија игара. смо ишли путем и добио ослободити од било које и све датотеке. чак ми се кочити дефраггед добра ствар за меру. сам почиње цудити ако физички део машине је мана. али опет, то остаје да се види. прво смо желели елиминисати интернет да буде фактор јер нисмо били у могућности то учинити сада. једноставно тестирање исте везе са другог лука се не дешава да се бринемо о томе одмах. То је само да сам почиње истјецати идеја у погледу онога што би могло да буде то. Има ли нешто што сам заборавио да провери? :: Фрустрација: |
|
| |||
| |||
| ЛАН прикључак из школе? |
|
| |||
| |||
| Па ... да појаснимо, цоллеге цампус. још Наиме, спаваонице соби. |
|
| |||
| |||
| највероватније везе онда идите на спеедтест.нет сцреен схот резултати и ставити слике овде. |
|
| |||
| |||
| ако је прочитате моје ОП, молим вас схватити ... то није мој лаптоп. то је мој пријатељ'с. и сад да ли је споменути да је још једна ствар ми чудно пронађено. рекла ми учини један спеедтест и она је показала да је то стварно фрикнуто добро. |
|
| |||
| |||
| Знам својим пријатељима? |
|
| |||
| |||
| Оно што сам имао је значило да је од стране ... ја не могу поставити слике, ако немаш лаптоп. и ја сам из контакта са пријатељима, јер је рекао да је пролеће паузе и они су ишли на крстарење. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Чудно. Длл датотеке | ТхисИсМыНаме | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 21 децембар 2008 12:23 |
| Чудне цоде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | брадлеыјоес | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 7 децембар 2008 12:50 |
| Чудна Регистры Фикс? | Хаун | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 16 новембар 2008 14:01 |
| Стран проблем | самеы44 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 7 | 6. Сеп 2008 04:30 |
| Чудне матрице на рачунар - молим помоћ | англоенгланд | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 22 новембар 2007 01:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |