az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Garip gecikme anomalileri

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 13:47 5
Bağış Grubu

Default Garip gecikme anomalileri

Ne ben ne görüyorum özniteliği için emin değilim. İşte başında, özellikleri içeren bir liste ile birlikte gelen bir hikayedir:

benim bir arkadaşım bu dizüstü var:
ağ geçidi
Intel Celeron 2.2ghz kadar
Radeon Xpress 200 entegre
667mhz RAM 1.5gigs
60gig sabit disk, 5400 d / d
standart kolej aşırı hızlı kablo İnternet hattı

o dünya şarkı sözleri üzerine hemen hemen hiç problem ile çalışıyordu. çok küçük bir gecikme. kadar onun makinede Turuncu kutusunda yüklü herşey iyi gidiyordu. biraz tuhaf nedenle yapılan WoW i bağlantılı olarak hiccups olarak tarif ediyorum nedeniyle oynanamaz.

çünkü bu portakal kutusu ona sorun yaratmak oldu çıktı, o kadar buhar, henüz sorun devam ederse bu kaldırıldı. O bu yurt çeşitli limanlarından internete bağlanmak ve çalıştı bağlantı herhangi bir iyileşme sağlar.

oldukça açıkçası ne soruna neden olabilir gibi apışıp yaşıyorum. çünkü iyi bir dakika oldu ve bir sonraki iyi değil o bir şey açık's çatlak olduğunu.

herhangi bir ipucu var mı?

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 6 Mart 2008, 14:58
Bağış Grubu

O en az 3 gün olaydan önce oluştu Sistem Geri Yükleme denedi? Etti
Old 6 Mart 2008, 21:35
Bağış Grubu

Gerçekten de son çare bu nokta henüz esas Çünkü. Bilgisayar işlevlerini iyi bir dinlenme ve bazen gecikme azalır ancak bazen. sadece bu gecikme çok az fark olduğunu's.

bir sistem geri yükleme sonra herşeyi denedim çalışma zorlardım etmektir. biz sadece LAN bağlantısı bilmek için okul sunmaktadır. olduğu görüldü gerekmektedir. En azından bu bahar sonu çok eve gitmiş ve o eğer onu makineye farklı bir bağlantı tamam iş görünce deneyebilirsiniz.

Bu işe yaramazsa, bir şey fiziksel olarak yanlış olmalı. çünkü pratik ve portakal kutusu oyunlar bir sistem bir ilk mevcut gecikme tırmanıştır: buhar etkisinde sonra olabilir tek faktör kaldırarak yeniden yaptık. biz aracılığıyla gittim var tüm dosyaları kurtulun.

hatta iyi ölçmek için yama şey defragged. Ben merak etmeye başladım eğer makine başarısız olan fiziksel bir parçası. ama yine Geriye kalan görüldü gerekir. çünkü olarak henüz yapmak mümkün değil ilk önce bir faktör olmaktan çıkarak internet ortadan kaldırmak istiyorum. sadece farklı bir bağlantı noktası, aynı bağlantı test bunun hemen dikkat edecek değildir.

sadece bu fikirleri ne yapıyor olabilir açısından dolmak üzere başladım's. Orada kontrol için unuttum şey nedir?

:: hayal kırıklığı::
Old 6 Mart 2008, 21:46
Bağış Grubu

bir okul bir LAN bağlantısı?
Old 6 Mart 2008, 21:51
Bağış Grubu

iyi ..., kolej kampüsü netleştirmek. daha özel bir yurt odası.
Old 6 Mart 2008, 22:36
Bağış Grubu

en bağlantı sonra speedtest.net ekranna gitmek olası sonuçları vurdu ve buraya resim koy.
Old 6 Mart 2008, 23:01
Bağış Grubu

Eğer, benim OP okumak vardı, sen fark ediyorum ... bu benim dizüstü değil. it's my friend's. ve şimdi bu, biz bulduk, başka bir tuhaf şey olduğunu bir şey. O bir speedtest yaptığını söyledi ve bu gerçekten çok iyi freaking olduğunu gösterdi.
Old 7 Mart 2008, 21:07
Bağış Grubu

Ben onun için ne?
Old 7 Mart 2008, 21:10
Bağış Grubu

Ben bu ... Eğer, dizüstü bilgisayarınızın yoksa bir resim gönderemezsiniz tarafından ne anlamı vardı. ve temas dışında yaşıyorum söyledi arkadaş çünkü's Spring Break ve bir yolcu gitti.
Reply

Register

Bookmarks