менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Дивна аномалія відставання

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 березня 2008, 13:47
Донор групи

Default Дивна аномалія відставання

Я точно не знаю, що віднести те, що я бачу в. Так ось історія з самого початку, повний список специфікацій:

мій друг цього ноутбука:
Шлюз
Intel Celeron 2.2GHz або так
комплексне Radeon Xpress 200M
1.5gigs 667 МГц ОЗУ
60gig жорсткого диска 5400 об / хв
стандартний коледжу надшвидкого кабельна лінія Інтернету

вона бігла World Of Warcraft на ній практично немає проблем. Дуже мало лагом. все йшло добре, поки вона не встановлена Orange Box на її машині. це для деяких незрозумілих причин зробили WoW відтворюватися з-за того, що я б охарактеризував як гикавка в з'єднанні.

оскільки виявилося, що The Orange Box створювали її проблеми, вона видалити його, а також пар, але ця проблема все ще зберігається. вона намагається підключитися до Інтернету з різних портів в цьому гуртожитку, і ніякого зв'язку пропонує будь-яких поліпшень.

Відверто кажучи я здивований того, що може бути причиною проблеми. Очевидно, що щось ненормальна, оскільки воно було ОК однієї хвилини, а не штраф наступному.

будь-який ключ?

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 6 березня 2008, 14:58
Донор групи

Невже вона намагалася "Відновлення системи", принаймні 3 дні до першого інциденти відбулися?
Old 6 березня 2008, 21:35
Донор групи

ще не основною, оскільки на даному етапі це дійсно останнім засобом. Інша частина функцій комп'ютера просто чудово, а іноді й відставання зменшується, а тільки іноді. Це просто, що відставання було значно менш помітним.

Відновлення системи після того, як ми випробували все, щоб змусити його на роботу. всі ми знаємо, що тільки в локальній мережі зв'язку, що наші пропозиції школі. що ще належить побачити. принаймні це весняних канікул, так що вона буде вдома, і вона може спробувати вигляді, якщо її машини будуть працювати добре на різні сполуки.

коли це не работает, там має бути щось фізичне поганого. тому що ми практично зробили відновлення системи шляхом усунення однієї з небагатьох факторів, які можуть вже вплинула на відставання шипи на першому місці: пар, і помаранчеві ігор вікні. ми пройшли, і позбавилися від будь-яких і всіх файлів.

Ми навіть defragged латання річ для хорошої заходом. Я починаю замислюватися, фізичної частини машини не вдається. Але знову, ще належить з'ясувати. Спочатку ми хочемо покінчити з Інтернетом від фактора, тому що ми не змогли зробити це ще. просто перевіряється ж з'єднання з іншим портом не збираюся дбати про нього відразу.

Це просто, що я починаю бігти з ідеї в плані того, що може це робити. Чи є щось я забув перевірити?

:: Розчарування::
Old 6 березня 2008, 21:46
Донор групи

локальної мережі зі школи?
Old 6 березня 2008, 21:51
Донор групи

Ну ..., щоб уточнити, коледж університету. ще точніше, кімнати в гуртожитку.
Old 6 березня 2008, 22:36
Донор групи

Найбільш ймовірно, що зв'язок потім перейдіть до speedtest.net знімок екрана результатів і поставити ПІК тут.
Old 6 березня 2008, 23:01
Донор групи

Якщо ви читали мою О.П., потрібно розуміти ... Це не мій ноутбук. Це мої подруги. І тепер, коли ви згадали про це, це було інше дивно, що ми знайшли. Вона розповіла мені зробили SpeedTest, і вона показала, що це дійсно хороша Freaking.
Old 7 березня 2008, 21:07
Донор групи

Я знаю своїх друзів?
Old 7 березня 2008, 21:10
Донор групи

що я мав на увазі тим, що це ... я не можу опублікувати ПІК, якщо я не маю ноутбука. і я не в контакті з одним, тому що сказав це перерва весни, і вони вирушили в круїз.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Дивно. DLL-файлів ThisIsMyName Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 9 21 грудня 2008 12:23
Дивно Код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 bradleyjoes Digital Imaging & Принтери 1 7 грудня 2008 12:50
Дивні реєстру Фікс? Haun Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 7 16 листопада 2008 14:01
Дивною проблеми samey44 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 7 6 вересня 2008 04:30
Дивно матриці на PC - будь ласка, допоможіть angloengland Графічні карти & Монітори 3 22 листопада 2007 01:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.