![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами аз просто инсталиран Heroes на могъщество и Magic 3, защото не играе в възрасти, и аз имам тази грешка, докато инсталирате: ![]() Хм, надявам се, че тя не е твърде бавен Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте продължаващото mabye тя има объркани или нещо такова се види дали тя се превръща в застой
| |||
| |||
| Да, така е просто продължи и това е добре, аз мисля, че е объркан, защото е 2GB RAM 2048MB не така, както го мислех 2 е по-малък от 32, че не е достатъчно. |
|
| |||
| |||
| LOL |
|
| |||
| |||
| те са доста глупава |
|
| |||
| |||
| LOL ![]() опитайте понижаването вашата памет за 32mb да играят играта от начина, по който го разбирам мързелив? |
|
| |||
| |||
| Това е страхотно. Стари игри ... въздишка. Мисля, че ще отидете преинсталирате AOE2 или wolf3d сега. Никога не играе герои на могъщество и магия ... всяко от тях. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D беше голяма игра, когато излезе. AOE2 беше забавно също. Аз предпочитани приключенски игри ла Индиана Джоунс: съдбата на Атлантида, ден на пипало, маймуна острова и др |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Компютри, са най-тъпото същества на планетата. арго разбирам "направи това" и "това е по-голяма, отколкото тази" понякога
|
| |||
| |||
| Може би е 32mb редки тези дни. Обичам старата СИМ Сити и цивилизация игри те са класика |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво правя тия Windows Error Messages Средна? | Бъба | Общи Софтуер Чат | 3 | 19 Feb 2009 13:11 |
| Серия от грешки на съобщения | teenee23 | Windows операционни системи | 5 | 2-ро Jan 2009 13:17 |
| Оо боже! PHP помогне моля съобщения за грешка | MySlowQuietLife | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 15 Март 2008 08:58 |
| Как можете да разпечатате съобщения за грешка? | MsSparkie | Windows операционни системи | 3 | 1-во Март 2008 20:34 |
| Помощ Моля с ie7 & Firefox съобщения за грешка | Kazlane | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 20 януари 2008 09:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |