![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No já právě instalovaných hrdinové užitecné a Magic 3, protože už není hrál ve stáří, a já mám tuto chybu, zatímco instalace: ![]() hmm, doufám, že to není příliš zdlouhavý Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste pokračující mabye se dostala zmatená, nebo co se zjistilo, zda se stane loudavé
| |||
| |||
| Ano, udělal jsem to jen pokračování a je to v pohodě, myslím, že to byla zmatená, protože byl 2GB RAM není 2048megabajt tak to myslel jako 2 je menší než 32, že to není dost. |
|
| |||
| |||
| válet se |
|
| |||
| |||
| jsou dost hloupí |
|
| |||
| |||
| Válet se ![]() zkuste deklasifikaci paměť na 32 MB hrát hru podle způsobu, jakým to udělal opravdu dostat loudavé? |
|
| |||
| |||
| To je úžasné. Staré hry ... povzdech. Myslím, že odjedu AOE2 přeinstalovat nebo wolf3d nyní. Nikdy nehrál hrdinové mohli a magie ... kteréhokoli z nich. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D byla skvělá hra, když vyšel. AOE2 byla legrace taky. I Preferovaným dobrodružné hry a la Indiana Jones: osud atlantis, den v chapadlo, opice ostrov atd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počítače jsou nejhloupější bytosti na planetě. převýšení rozumět "to" a "to je větší než toto" někdy
|
| |||
| |||
| Možná 32MB bylo vzácné tyto dny. Mám rád staré SIM City a Civilization hry byly klasiky |