![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν μόλις εγκατασταθεί Ήρωες της Μήπως και Magic 3, επειδή δεν έχω παίξει σε ηλικία, έχω και αυτό το σφάλμα, ενώ η εγκατάσταση: ![]() Χμμ, ελπίζω ότι δεν είναι πολύ υποτονική Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε συνεχή mabye πήρε σύγχυση ή κάτι δούμε αν θα είναι υποτονική
| |||
| |||
| Yea, έκανα μόνο συνεχίζουν και είναι ωραία, πιστεύω ότι ήταν επειδή η σύγχυση ήταν 2GB RAM 2048MB έτσι δεν έκρινε ως 2 είναι μικρότερο από 32 δεν είναι αρκετά. |
|
| |||
| |||
| γελάω δυνατά |
|
| |||
| |||
| είναι πολύ ηλίθιο |
|
| |||
| |||
| Γελάω δυνατά ![]() υποχαρακτηρισμό προσπαθήσουμε να σας μνήμη 32MB να παίξει το παιχνίδι από τον τρόπο που το έκανε πραγματικά να υποτονική; |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι φοβερό. Παλιά παιχνίδια ... αναστενάζω. Νομίζω ότι θα πάμε επανεγκαταστήστε AOE2 ή wolf3d τώρα. Ποτέ δεν θα μπορούσε να παίξει ηρώων και μαγεία ... καμία από αυτές. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι όταν βγήκε. AOE2 ήταν πολύ διασκεδαστικό. Προτίμησα περιπέτεια παιχνίδια α λα Indiana Jones: τύχη της Ατλαντίδας, ημέρα του πλοκάμι, πιθήκου νησί, κλπ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι υπολογιστές είναι το stupidest όντα του πλανήτη. επίκλισης καταλαβαίνω "το κάνουμε αυτό" και "αυτό είναι μεγαλύτερο από αυτό το" μερικές φορές
|
| |||
| |||
| Ίσως 32MB ήταν σπάνιες εκείνες τις ημέρες. Λατρεύω την παλιά πόλη της SIM και Πολιτισμού παιχνίδια ήταν τα κλασικά |