![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sam samo instaliran Heroes of Might Magic 3 i zato što nisam igrao u dobi, a ja je dobio ovaj greška prilikom instalacije: ![]() hmm, nadam se da to nije previše trom My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probajte mabye nastavka dobiva zbunjeni ili nešto vidjeti ako ona postaje lijen
| |||
| |||
| Da, ja sam samo nastavak i to je u redu, mislim da je bila zbunjena jer je 2GB RAM 2048MB nije tako mislio kao 2 manja od 32 to nije dovoljno. |
|
| |||
| |||
| lol |
|
| |||
| |||
| oni su prilično glupo |
|
| |||
| |||
| Lol ![]() probajte downgrading vaše memorije 32MB igrati igru putem se to zaista dobiti spor? |
|
| |||
| |||
| To je Awesome. Stare igrice ... odahnuti. Mislim da ću ići AOE2 ili reinstalirati wolf3d sada. Nikad ne bi igrao za heroje i magija ... bilo koju od njih. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D je odlična igra kad je izašao. AOE2 je previše zabavna. Ja željenu avanturu igre a la Indiana Jones: Sudbina Atlantis, dan u pipaljka, monkey island, itd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Računala su stupidest bića na planeti. licemjerje shvatiti "to" i "ovo je veća od ove" ponekad
|
| |||
| |||
| Možda je 32MB rijetke ovih dana. Volim stare SIM City's Civilization igre i oni su bili klasici |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što Ti Windows Error Messages Mean? | Bubba | Općenito Software Chat | 3 | 19. veljača 2009 13:11 |
| Niz poruka o pogrešci | teenee23 | Windows Operating Systems | 5 | 2. siječanj 2009 13:17 |
| OHHH Poštovani! php ugoditi pomoć poruka o pogrešci | MySlowQuietLife | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 15. ožujak 2008 08:58 |
| Kako možete ispisati poruka o pogrešci? | MsSparkie | Windows Operating Systems | 3 | 1. ožujak 2008 20:34 |
| Molimo za pomoć sa IE7 i Firefox poruka o pogrešci | Kazlane | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 20 siječanj 2008 09:38 |
| Thread Tools | |
| |