![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát én csak telepített Heroes of Might Magic 3, és mivel én még nem játszottam, hogy életkorban, és én ezt a hibát, míg a telepítés: ![]() hmm, remélem, nem túl lassú My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| try folyamatos mabye hogy van zavarodva, vagy valami hátha lesz lassú
| |||
| |||
| Igen, én csak tovább, és ez jól van, azt hiszem, ez volt zavarodva, mert az volt, 2GB RAM 2048MB nem így gondolta, mivel 2 kisebb, mint 32, ez nem elég. |
|
| |||
| |||
| hangosan nevet |
|
| |||
| |||
| ezek elég hülye |
|
| |||
| |||
| LoL ![]() try lefokozására a memória 32MB a játék az úton volt, hogy valóban kap lassú? |
|
| |||
| |||
| That's awesome. A régi játékok ... sóhajt. Azt hiszem, megyek újratelepítéséhez AOE2 vagy wolf3d most. Soha nem játszott a hősök is, és varázslatos ... ezek közül bármelyik. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D volt egy nagy játék, amikor kijött. AOE2 volt móka is. Inkább kaland játékok a la Indiana Jones: sorsa atlantis napon a csápot, monkey island, stb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Számítógépek a leghülyébb lények a bolygón. vidám ért "ezt", és "ez nagyobb, mint ez a" néha
|
| |||
| |||
| Talán 32MB volt ritka azokban a napokban. Imádom a régi Sim City és a Civilization játékok ezek a klasszikusok |