![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš ką tik įdiegta Heroes of Might and Magic 3, nes aš ne žaisti jį amžius, ir aš gavau šią klaidą, o Įdiegimas: ![]() Hmm, tikiuosi, kad jis nėra pernelyg vangiai Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bandyti tęsti mabye jis gavo painioti ar kažką pamatyti, jei jis tampa vangus
| |||
| |||
| Taip, aš ką tik ir toliau tai gerai, aš manau, kad buvo supainioti, nes buvo 2GB RAM 2048MB ne taip, kaip ji manė, 2 mažesni kaip 32 ir to neužtenka. |
|
| |||
| |||
| garsiai juoktis |
|
| |||
| |||
| jie yra gana kvailas |
|
| |||
| |||
| LoL ![]() pabandykite pažeminimas jūsų atminties 32mb žaisti By the way did it really get lėtas? |
|
| |||
| |||
| That's awesome. Senas žaidimai ... Sigh. I think I'll go naujo AOE2 arba wolf3d dabar. Niekada grojo Heroes of Might and Magic ... bet iš jų. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D buvo puikus žaidimas, kai jis išėjo. AOE2 buvo labai įdomus. Aš pageidaujamo Nuotykių žaidimai la Indiana Jones: likimas ATLANTIS, dieną čiuptukas, Monkey Island, ir tt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kompiuteriai stupidest būtybių planetoje. cant understand "tai" ir "tai didesnis nei ši" kartais
|
| |||
| |||
| Gal 32mb buvo retas šių dienų. Myliu senas Sim City "ir" Civilization Žaidimai jie buvo klasika |