![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu es tikko instalēta Heroes of Might un Magic 3, jo man nav bijusi to vecumu, un es dabūju šo kļūdu, kamēr instalējot: ![]() hmm, es ceru, ka tas nav pārāk gausa Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mēģināt turpināt mabye tā got sajaukt vai kaut ko redzēt, ja tā kļūst gausa
| |||
| |||
| Jā, man bija tikai turpinās un tas ir jauki, es domāju, ka tā bija apjukuši, jo RAM ir 2GB ne 2048MB tāpēc viedoklis, ka tas 2 ir mazāks par 32 tas nav pietiekami. |
|
| |||
| |||
| lols |
|
| |||
| |||
| tie ir diezgan stulba |
|
| |||
| |||
| Lols ![]() mēģināt pazemināt savu atmiņu 32mb spēlēt spēli pēc kā to darīja tiešām get gausa? |
|
| |||
| |||
| That's awesome. Old spēles ... nopūta. Es domāju, ka es iešu pārinstalēt AOE2 vai wolf3d tagad. Nekad nav bijusi varoņiem varētu un maģijas ... kādu no tām. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D bija lieliska spēle, kad tā iznāca. AOE2 bija fun too. Es priekšroku piedzīvojumu spēles la Indiana Jones: liktenis Atlantis, dienā tausteklis, Monkey Island uc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Datori stupidest būtnes uz mūsu planētas. cant saprastu "darīt" un "tas ir lielāks, nekā tas" reizēm
|
| |||
| |||
| Varbūt 32MB bija reti šīm dienām. Es mīlu veco SIM Pilsētas un civilizācijas spēles tie klasika |