![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Well I just zainstalowane Heroes of Might i Magic 3 bo nie grałeś w wieku i mam ten błąd podczas instalacji:
![]() Hmm, mam nadzieję, że nie jest za słaby
My System: Pierwsze OC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
próby kontynuacji mabye to się irytować czy coś zobaczyć, jeśli staje się ona słaby
|
|||
|
|||
|
Tak, zrobiłem tak i nadal jest ważna, myślę, że było pomylić, ponieważ był 2GB RAM 2048MB tak nie myśli, jak to 2 jest mniejsza niż 32 nie jest wystarczające.
|
|
|
|||
|
|||
|
lol
|
|
|
|||
|
|||
|
są one bardzo głupi
|
|
|
|||
|
|||
|
LoL
![]() próby obniżenia pamięci do 32MB do gry by the way to się naprawdę dostać słaby?
|
|
|
|||
|
|||
|
That's awesome. Stare gry ... sigh. I think I'll go ponowna AOE2 lub wolf3d teraz. Nigdy nie zagrał bohaterów może i magii ... żadnego z nich.
|
|
|
|||
|
|||
|
Wolf3D była świetna gra, gdy wychodził. AOE2 było fajne. I wolała przygody gry a la Indiana Jones: los atlantis, dnia wąs, monkey island itp.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Komputery są stupidest istot na tej planecie. cant understand "to" i "to jest większe niż to" czasami
|
|
|||
|
|||
|
Być może był rzadko 32MB tych dni. Uwielbiam SIM starego miasta i gry Civilization byli klasyki
|