![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No já práve inštalovaných hrdinovia užitocné a Magic 3, pretože už nie je hrál v starobe, a já mám túto chybu, zatiaľ čo inštalácie: ![]() hmm, dúfam, že to nie je príliš zdĺhavý Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste pokračujúce maby sa dostala zmatená, alebo čo sa zistilo, či sa stane loudavé
| |||
| |||
| Áno, urobil som to len pokračovanie a je to v pohode, myslím, že to bola zmätená, pretože bol 2GB RAM nie je 2048megabajt tak to myslel ako 2 je menší ako 32, že to nie je dost. |
|
| |||
| |||
| válet sa |
|
| |||
| |||
| sú dosť hlúpi |
|
| |||
| |||
| Válet sa ![]() skúste znižovaniu pamäť na 32 MB hrať hru podľa spôsobu, akým to urobil naozaj dostať loudavé? |
|
| |||
| |||
| To je úžasné. Staré hry ... povzdych. Myslím, že odjede AOE2 preinštalovať alebo wolf3d teraz. Nikdy nehrál hrdinovia mohli a mágie ... ktoréhokoľvek z nich. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D bola skvelá hra, keď vyšiel. AOE2 bola legrace taky. I preferovaným dobrodružné hry a la Indiana Jones: osud atlantis, deň v chapadla, opice ostrov atď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počítače sú nejhloupější bytosti na planéte. prevýšenia rozumieť "to" a "to je väčšia ako toto" niekedy
|
| |||
| |||
| Možná 32MB bolo zriedkavé tieto dni. Mám rád staré SIM City a Civilization hry boli klasiky |