![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па сам само инсталиран Хероес оф мигхт Магиц 3 и зато што нисам играо у доби, а ја је добио овај грешка приликом инсталације: ![]() хмм, надам се да то није превише полаган Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| пробајте мабые наставка добија збуњени или нешто видети ако она постаје лењ
| |||
| |||
| Да, ја сам само наставак и то је у реду, мислим да је била збуњена јер је 2ГБ РАМ 2048МБ није тако мислио као 2 мања од 32 то није довољно. |
|
| |||
| |||
| лол |
|
| |||
| |||
| они су прилично глупо |
|
| |||
| |||
| Лол ![]() пробајте доунградинг ваше меморије 32МБ играти игру путем се то заиста добити спор? |
|
| |||
| |||
| То је Ауесоме. Старе игрице ... одахнути. Мислим да ћу ићи АОЕ2 или наново уолф3д сада. Никад не би играо за хероје и магија ... било коју од њих. |
|
| |||
| |||
| Уолф3Д је одлична игра кад је изашао. АОЕ2 је превише забавна. Ја жељену авантуру игре а ла Индијана Јонес: Судбина Атлантис, дан у пипаљка, монкеы исланд, итд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рачунари су ступидест бића на планети. лицемјерје схватити "то" и "ово је већа од ове" понекад
|
| |||
| |||
| Можда је 32МБ ретка ових дана. Волим старе СИМ Циты'с Цивилизатион игре и они су били класици |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Што Ти Уиндоус Еррор Мессагес Меан? | Буббле | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 19 фебруар 2009 13:11 |
| Низ порука о грешци | теенее23 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 2 јануар 2009 13:17 |
| ОХХХ Поштовани! пхп угодити помоћ порука о грешци | МыСлоуКуиетЛифе | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 15 март 2008 08:58 |
| Како можете исписати порука о грешци? | МсСпаркие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 1 март 2008 20:34 |
| Молимо за помоћ са ИЕ7 и Фирефокс порука о грешци | Казлане | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 6 | 20 јануар 2008 09:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |