![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я тільки що встановили Герої Меча і Магії 3, тому що я не грав його у віці, і я отримав цю помилку в той час установки: ![]() Хм, я сподіваюся, що це не надто млявим Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спроби тривають mabye вона заплуталася або щось побачити, якщо вона стає млявою
| |||
| |||
| Так, я зробив тільки тривати, і це чудово, я думаю, що це був збентежений, бо була 2GB RAM 2048MB не так думав 2 менше, ніж 32 цього недостатньо. |
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха |
|
| |||
| |||
| вони досить дурні |
|
| |||
| |||
| LoL ![]() спробуйте зниження вашій пам'яті 32 Мб грати в цю гру До речі, зробив це насправді отримати мляво? |
|
| |||
| |||
| Це Awesome. Старі ігри ... зітхнувши. Я думаю, я піду перевстановити AOE2 або wolf3d зараз. Ніколи не грав у "Герої меча і магії ... будь-який з них. |
|
| |||
| |||
| Wolf3D була велика гра, коли вона вийшла. AOE2 було весело теж. Я вважав за краще пригодницьких ігор а-ля Індіана Джонс: доля Атлантиди, день щупальця, Monkey Island і т.д. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Комп'ютери найдурніші істот на планеті. нахиляє розумію "зробити це" і "це більше, ніж це" іноді
|
| |||
| |||
| Може бути, 32MB були рідкісні ті дні. Я люблю старі Sim City і цивілізації гри вони були класиками |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що означають ці повідомлення про помилки Windows на увазі? | Bubba | General Software чат | 3 | 19 лютого 2009 13:11 |
| Серія повідомлень про помилки | teenee23 | Операційні системи Windows | 5 | 2 січня 2009 13:17 |
| OHHH дорогий! PHP допомогою повідомлень про помилки, будь ласка | MySlowQuietLife | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 15 березня 2008 08:58 |
| Як ви можете надрукувати повідомлення про помилку? | MsSparkie | Операційні системи Windows | 3 | 1 березня 2008 20:34 |
| Допомога будь ласка, з IE7 & Firefox повідомлень про помилки | Kazlane | Веб-браузери & FTP-клієнти | 6 | 20 січня 2008 09:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |