по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Превключването между 360 и PC, като използва същите монитора.

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 юни 2009 г., 15:12
Новите държави Група

Default Превключването между 360 и PC, като използва същите монитора.

Хей момчета, имам технологии недоумение Надявах се някой може да помогне с.

Аз се опитвам да тече ми Xbox 360 през моя PC монитор (Acer x223w). подобно на много по-нови LCD монитори, този човек трябва 2 артикули в гърба (един DVI и един VGA). на Xbox е свързан с VGA вход (които съм конвертор DVI към друг, за да се свърже с моя HDMI> DVI кабел). Аз също свързан оригиналния звук RCA кабели чрез RCA> minijack конвертор в компютъра, за да тичам звук чрез компютър (тази част работи добре). Проблемът ми изглежда да е в превключване между 2 входа. Опитах се да превключите от аналогов към цифров (можете да го направите чрез менюто, а не от удобен бутон и монитора на наръчника оставя много на въображението), но имам никакъв сигнал и то бързо премине обратно в цифров сигнал (I " което дори се опита конвертирането ми HDMI> DVI и VGA кабел за свързване по този начин, смятайки приноса трябваше VGA сигнал, но това не помогна). Някой знае ли как мога да превключвате между 2 входа, без да се налага да използвате KVM (като най-евтините аз открихме, е $ 70 и не мога да си позволя това сега)?
Old 8 юни 2009 г., 17:27
Член Група

Default Превключването между 360 и PC, като използва същите монитора.

Ами това зависи от редица фактори ..... аз сам има същите настройка като теб.

Едно много важно това се вземе под внимание ще се следи способности ... Проверихте ли, че може да превключвате между входа convieniently?

Също така имате ли на 360, когато се опитате да преминат към нея от вашия компютър?

Ако нямате късмет с това .. просто опитайте включване вашите 360 и то без да се опитва бр .... защото по-голямата част от мониторите автоматично преминаване към първичната входа ....

Така че, опитайте със само 360 в, тогава, ако това работи ... включите компютъра си и да се опитам да преминете от 360 до PC ....

Трябва да е нужно да купувате KVM Ако вашият монитор поддържа двата DVI и VGA връзки.
Опитайте тези неща и да се върнеш при мен.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изключване Windows XP Professional Jon Windows операционни системи 1 22-ри октомври 2009 година 20:22
Преминаване към Linux? Коя дистрибуция? Cadwin Linux & Алтернативни OS 6 16-то Mar 2009 14:53
Превключването графични карти ... SHEPH3RD Графика на карти & Монитори 1 16-то Jan 2008 16:44
Компютърна Запазва Изключване bluevin123 Windows операционни системи 8 25 Окт 2007 07:03
Превключването различни доставчици mrdaveyk В мрежа, модеми & VoIP 2 22 Окт 2007 07:40
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc