![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Čau kluci, mám tech bezradnost Doufal jsem, že někdo může pomoci. Já jsem se snaží běžet můj xbox 360 přes můj PC monitor (acer x223w). tak jako mnoho jiných novějších LCD monitory, tenhle má 2 vstupy do zadní (jeden DVI a jeden VGA). Xbox je připojen do VGA vstup (což jsem konvertor do druhého dvi, aby se připojit k mému HDMI> DVI kabel). Také jsem připojen původní zvuk RCA kabely přes RCA> minizdířka převodník k počítači sám spustit zvuk pomocí počítače (tato část funguje). můj problém se zdá být při přepínání mezi 2 vstupy. Zkoušel jsem přepnout z digitálního na analogový (musíte to udělat přes menu, než pohodlná tlačítka a monitoru manuální nechává daleko k imaginaci), ale nemám signál a to rychle přepne zpět do digitálního signálu (i ' dokonce jsem se pokusil konvertujícího mého HDMI> DVI kabel k VGA a spojovací že způsob, myšlení vstupní potřebovali VGA signál, ale to nebylo pomoci). Ví někdo, jak mohu přepínat mezi 2 vstupy, aniž byste museli použít KVM (jako nejlevnější jeden jsem našel je $ 70 a nemůžu si to dovolit právě teď)? |
|
| |||
| |||
| No to záleží na mnoha faktorech ..... jsem mít stejné nastavení jako vy. Jednou to je velmi důležité brát v úvahu by měly být monitory schopností ... jste ověřili, že je možné přepínat mezi vstupy convieniently? Také jste se dostal na 360 při pokusu přejít na něj z vašeho PC? Pokud budete mít štěstí s tím .. prostě zkuste připojováním vaše 360 a zkusit to bez PC .... protože většina monitorů automaticky přepnout na primární vstupy .... Takže zkuste se pouze na 360, pak v případě, že funguje ... zase počítači a vyzkoušet a přepnout z 360 na PC .... Byste neměli muset koupit KVM Pokud váš monitor podporuje jak DVI a VGA připojení. Zkuste ty věci a vrátit se ke mně. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vypnutí systému Windows XP Professional | jon | Operační systémy Windows | 1 | 22.října 2009 20:22 |
| Přechod na Linux? Které distribuce? | Cadwin | Linux & Alternativní OS | 6 | 16. března 2009 14:53 |
| Přepínání grafických karet ... | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitory | 1 | 16. leden 2008 16:44 |
| Udržuje počítač Vypnutí | bluevin123 | Operační systémy Windows | 8 | 25. října 2007 07:03 |
| Přepínání různých poskytovatelů | mrdaveyk | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 22. října 2007 07:40 |
| Thread Nástroje | |
| |