μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Εναλλαγή μεταξύ 360 και το PC, χρησιμοποιώντας την ίδια οθόνη.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 15:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εναλλαγή μεταξύ 360 και το PC, χρησιμοποιώντας την ίδια οθόνη.

Γεια σου ρε παιδιά, έχω μια απορία τεχνολογίας Ήλπιζα κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

Είμαι προσπαθεί να τρέχει μου Xbox 360 μέσω του υπολογιστή μου για την παρακολούθηση (acer x223w). όπως και πολλά νεότερα LCD οθόνες, αυτό έχει 2 εισόδους στο πίσω (μία DVI και μία VGA). το Xbox είναι συνδεδεμένο με την είσοδο VGA (που έχω σε άλλο μετατροπέα DVI για να συνδεθεί με HDMI μου> DVI καλώδιο). i συνδέονται επίσης την αρχική ήχου RCA καλώδια μέσω RCA> minijack μετατροπέα με τον υπολογιστή για να εκτελέσετε ήχο από τον υπολογιστή (αυτό το μέρος έργων προστίμου). μου πρόβλημα φαίνεται να είναι κατά τη μετάβαση μεταξύ των 2 εισόδους. Προσπάθησα να μεταβεί από την αναλογική στην ψηφιακή (πρέπει να το κάνουμε μέσα από ένα μενού και όχι ένα βολικό κουμπί και η οθόνη του εγχειριδίου αφήνει πολλά στην φαντασία), αλλά δεν έχω σήμα και γρήγορα να ανάβουν πίσω του ψηφιακού σήματος (i ' έχω δοκιμάσει ακόμη και τη μετατροπή μου HDMI> DVI καλώδιο σύνδεσης με vga και με αυτόν τον τρόπο, θεωρώντας τα στοιχεία που είναι αναγκαία μία vga σήματος, αλλά αυτό δεν βοήθησε). Ξέρει κανείς πως μπορώ να εναλλαγή μεταξύ των 2 εισόδους, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα kvm (όπως η φθηνότερη μία έχω βρεθεί είναι $ 70 και i δεν μπορούν τώρα);
Old 8η Ιουνίου 2009, 17:27
Μέλος Ομάδα

Default Εναλλαγή μεταξύ 360 και το PC, χρησιμοποιώντας την ίδια οθόνη.

Και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ..... έχω την ίδια εγκατάσταση, όπως σας.

Ένα πολύ σημαντικό είναι αυτό, θα λαμβάνουν υπόψη τις δυνατότητες να το παρακολουθεί ... σας έχει ελεγχθεί ότι μπορεί να εναλλαγή μεταξύ των εισροών convieniently;

Επίσης Έχετε το 360, όταν προσπαθείτε για να μεταβείτε σε αυτό από τον υπολογιστή σας;

Εάν δεν έχετε την τύχη με το εν λόγω .. προσπαθήσουμε απλώς θηλυκωτήρια σας στο 360 και αυτό χωρίς να προσπαθεί για το PC .... διότι η πλειοψηφία των μόνιτορ αυτόματα στροφή στην πρωτογενή εισροών ....

Έτσι μόνο το προσπαθήσω με το 360, στη συνέχεια, αν η εν λόγω έργων ... σειρά για τον υπολογιστή σας και να προσπαθήσετε και να αλλάξετε από 360 τεμ ....

Δεν πρέπει να χρειάζεται να αγοράσει ένα KVM εάν η οθόνη σας υποστηρίζει τόσο VGA και DVI συνδέσεις.
Δοκιμάστε αυτά τα πράγματα και να επιστρέψουμε σε μένα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Switching off Windows XP Professional jon Λειτουργικά συστήματα Windows 1 22 Οκτωβρίου 2009 20:22
Η στροφή σε Linux; Ποια διανομή; Cadwin Linux & Εναλλακτικές OS 6 16 Μαρ 2009 14:53
Switching κάρτες γραφικών ... SHEPH3RD Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 16 Ιαν 2008 16:44
Σβήσιμο του υπολογιστή Keeps bluevin123 Λειτουργικά συστήματα Windows 8 25 Οκτ 2007 07:03
Εναλλαγή διαφορετικών παρόχων mrdaveyk Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 22 Οκτ 2007 07:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.