![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej dečki, imam tech neprilika bila sam nadajući netko može pomoći sa. Im 'težak to trčanje moj Xbox 360 kroz moj pc monitora (Acer x223w). poput mnogih novijih LCD monitora, ovaj ima 2 ulaza u leđa (jedan DVI i jedan VGA). Xbox je spojen na VGA ulaz (koji sam na drugi DVI konverter kako bi se spojili na moj HDMI> DVI kabla). Također sam spojen originalni zvuk RCA kablovima preko rca> minijack konverter za pc i sama pokrenuti zvuk putem računala (ovaj dio radi fino). moj problem izgleda kao da se u prebacivanje između 2 ulaza. Pokušala sam se prebaciti iz analognog u digitalni (ste to učiniti preko izbornika nego povoljan gumb i monitor je priručnik ostavlja puno u mašti), ali sam dobio nema signala i to brzo prebacili natrag u digitalni signal (i ' Pokušao sam čak i pretvaranje moga HDMI> DVI i VGA kabel za povezivanje na taj način, razmišljam ulazni signal VGA potrebna, ali da ne pomažu). se bilo tko znati kako ja mogu prebacivati između 2 ulaza, bez potrebe da koristite kvm (kao najjeftiniji jednom sam pronašao je $ 70 i ne mogu si priuštiti da upravo sada)? |
|
| |||
| |||
| Pa to ovisi o brojnim faktorima ..... ja imati isti setup kao i vi. Jedna je to vrlo važno uzeti u obzir da se prati mogućnosti ... Jeste li provjerili da mogu prebacivati između inputa convieniently? Također imaš 360 dana kada pokušate na njega prebaciti sa svog računala? Ako nemate sreće s tim .. samo probajte plugging vaš 360 i težak to bez pc na .... jer većina monitora automatski prebaciti na primarnu unosa .... Pa pokušajte samo sa 360 u, onda ako se to radi ... skrenite na svoje računalo i pokušati prebaciti s 360 na PC .... Ne morate kupiti KVM ako vaš monitor podržava oba DVI i VGA priključaka. Pokušajte one stvari i vratiti se do mene. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Isključivanja sustava Windows XP Professional | Jon | Windows Operating Systems | 1 | 22 listopad 2009 20:22 |
| Prelazak na Linux? Koja distribucija? | Cadwin | Linux OS i alternativna | 6 | 16. ožujak 2009 14:53 |
| Prospojni grafičke kartice ... | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitors | 1 | 16 siječanj 2008 16:44 |
| Computer vodi Isključivanje | bluevin123 | Windows Operating Systems | 8 | 25. listopad 2007 07:03 |
| Prospojni različitih pružatelja usluga | mrdaveyk | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 22. listopad 2007 07:40 |
| Thread Tools | |
| |