kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Váltás a 360 és a számítógép használatával ugyanolyan monitor.

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 15:12
Új tag Csoport

Default Váltás a 360 és a számítógép használatával ugyanolyan monitor.

Hé fiúk, van egy tech dilemma Azt reméltem valaki tudja a.

Próbálom futtatni én Xbox 360 révén my pc monitor (acer x223w). mint sok újabb LCD monitorok, ez a 2 bemenet hátul (egy DVI, és VGA). Xbox csatlakozik a VGA bemenet (ami már egy másik dvi átalakító, hogy csatlakozni én HDMI> DVI kábel is). Azt is csatlakozik az eredeti hang rca kábel segítségével rca> minijack átalakító, hogy a számítógép önmagában futtatni hang számítógépen keresztül (ez a rész jól működik). az én problémám, úgy tűnik, a váltás a 2 bemenet. Próbáltam áttérni a digitális-analóg (meg kell csinálni egy menüt, nem pedig egy kényelmes gombot, és a monitor kézikönyvében hagy sok a képzeletben), de nincs jel és gyorsan kapcsolt vissza a digitális jelet (i ' már én is próbáltam konvertáló HDMI> dvi kábelét VGA csatlakozó és arra gondoltam a bemeneti szükséges a vga jel, de ez sem segített.) Tudja valaki, hogyan lehet váltani a 2 bemenet, anélkül, hogy egy KVM (az egyik legolcsóbb, amit találtam a $ 70, és én nem engedheti meg magának, hogy most)?
Old Június 8. 2009, 17:27
Csoport tagja

Default Váltás a 360 és a számítógép használatával ugyanolyan monitor.

Hát ez attól függ, egy sor tényező ..... Én ugyanaz a beállítás, mint te.

Az egyik nagyon fontos, ezt vegye figyelembe, hogy a monitor képességeit ... van ellenőrizni, hogy lehet váltani a bemenetek convieniently?

Emellett van még a 360, amikor megpróbál váltani azt a számítógép?

Ha nincs szerencséje, hogy csak próbálja .. bedugásával el a 360 és próbálják azt a PC-on .... mert a legtöbb monitor automatikusan átvált az elsődleges beviteli ....

Akkor próbáld csak a 360-ban, majd ha ez működik ... viszont a számítógép, és megpróbál átállni 360 db ....

Önnek nem kell vásárolnia a KVM, ha a monitor támogatja a DVI és VGA csatlakozásokat.
Próbálja ki ezeket a dolgokat, és gyere vissza hozzám.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kikapcsolása Windows XP Professional : Jon A Windows operációs rendszerek 1 Október 22, 2009 20:22
Váltás Linux? Melyik megoszlása? Cadwin Linux és OS Alternatív 6 16. március 2009 14:53
Kapcsolóüzemű grafikus kártyák ... SHEPH3RD Grafikus kártyák és monitorok 1 16. január 2008 16:44
Computer Keeps kikapcsolása bluevin123 A Windows operációs rendszerek 8 25. október 2007 07:03
Váltás a különböző szolgáltatók mrdaveyk Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 22. október 2007 07:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.