פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

החלפת בין 360 למחשב באמצעות אותו צג.

Reply

שרשרת כלים
Old 8 יוני 2009, 15:12
קבוצת חברות חדשות

Default החלפת בין 360 למחשב באמצעות אותו צג.

היי חבר 'ה, יש לי טכני מבוכה קיוויתי מישהו יכול לעזור.

אני מנסה להריץ את Xbox 360 דרך צג המחשב שלי (Acer x223w). כמו רבים LCD מפקחת חדש יותר, כך יש 2 תומושתו מאחורה (אחד DVI ואחד VGA). את Xbox מחובר קלט את VGA (אשר ביצעתי ממיר אחר DVI כדי להתחבר אזור HDMI> כבל DVI). אני גם מחובר המקורי rca קול דרך כבלים rca> minijack ממיר למחשב עצמו כדי להפעיל את המחשב באמצעות קול (חלק זה עובד בסדר). הבעיה שלי נראית על המעבר בין 2 תומושתו. ניסיתי לעבור ל באנלוג דיגיטלי (אתה חייב לעשות זאת באמצעות התפריט ולא נוח לחצן ואת לפקח ידנית של משאיר הרבה את הדמיון), אבל אין לי שום סימן והוא במהירות עברת לראש Digital Signal (אני יש גם ניסה להמיר את HDMI> DVI to VGA חוט ובכלל כך, חשיבה קלט צריכה VGA האות, אבל זה לא עזר). מישהו יודע איך אני יכול לעבור בין 2 תשומות מבלי להשתמש kvm (הזול ביותר בתור אחד אני כבר נמצא הוא 70 $ ואני לא יכול להרשות לעצמו את זה עכשיו)?
Old 8 יוני 2009, 17:27
חבר קבוצת

Default החלפת בין 360 למחשב באמצעות אותו צג.

ובכן, זה תלוי במספר גורמים ..... אני צריך את עצמי את אותה תוכנית ההתקנה כפי שאתה.

מאוד חשוב לקחת את זה בחשבון יהיה מנטרת את היכולות יש לך בדק ... כי זה יכול לעבור בין תשומות convieniently?

כמו כן יש לך את 360 ב כאשר אתה מנסה לעבור את זה מהמחשב?

אם אין לך מזל עם זה .. רק לנסות פקיקה שלך ב 360 ולנסות את זה בלי ה-PC ב .... כי רוב מנטרת באופן אוטומטי למצב העיקרי קלט ....

אז נסה עם רק ב 360, אז אם זה עובד ... להפעיל את המחשב ב ולנסות לעבור מ 360 ל PC ....

אתה צריך לא צריך לקנות KVM אם יש לך מוניטור תומך בשני חיבורי DVI ו VGA.
נסה אותם דברים ולקבל בחזרה אליי.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיבוי של Windows XP Professional ג 'ון מערכות ההפעלה Windows 1 22 אוקטובר 2009 20:22
החלפת את לינוקס? איזו הפצה? Cadwin מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 6 16th מרץ 2009 14:53
החלפת כרטיסי מסך ... SHEPH3RD כרטיסי מסך & Monitors 1 16th ינואר 2008 16:44
שומר את החלפת מחשב bluevin123 מערכות ההפעלה Windows 8 ה -25 בחודש אוקטובר 2007 07:03
החלפת ספקים שונים mrdaveyk רישות, מודמים & VoIP 2 22 אוקטובר 2007 07:40
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.