mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Persijungti tarp 360 ir PC naudojant tą patį monitorių.

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 15:12
Naujas Narys

Default Persijungti tarp 360 ir PC naudojant tą patį monitorių.

Hey guys, I have a Tech keblumas aš tikiuosi kas nors gali padėti.

Bandau paleisti mano Xbox 360 "per mano PC monitorius (Acer x223w). kaip ir daugelis naujesnių LCD monitoriai, tai viena yra 2 įėjimai iš nugaros (viena DVI ir viena VGA). Xbox yra prijungtas prie VGA input (kurį aš konverterį į kitą DVI, siekiant prisijungti prie mano HDMI> DVI kabeliu). Aš taip pat prijungtas originalas RCA garso kabelius per RCA> minijack konverterio PC save paleisti garsą per kompiuterį (ši dalis puikiai veikia). mano problema atrodo, kad rinkdamasis tarp 2 įėjimai. Bandžiau pereiti nuo skaitmeninio prie analoginio (Jūs turite padaryti tai per meniu, o ne patogų mygtuką ir stebėti vadovas palieka daug fantazijos), bet aš ne signalas ir ji greitai perjungti į skaitmeninį signalą (i ' ve net bandė pertvarkyti Mano HDMI> DVI laidą į VGA ir prijungti, kad būdas, mąstymo įvesties reikia VGA signalas, bet nepadėjo). Does anyone know how I galite perjungti 2 įėjimai naudoti nereikės kvm (kaip vienas pigiausių I've found is $ 70 and I can't afford it right now)?
Old Birželis 8, 2009, 17:27
Narys

Default Persijungti tarp 360 ir PC naudojant tą patį monitorių.

Na tai priklauso nuo daugelio veiksnių ..... Aš pats pačius nustatymus kaip ir jūs.

Vienas iš labai tai svarbu atsižvelgti į tai būtų monitoriai galimybių ... Ar patikrinote, kad jis gali persijungti tarp sąnaudų convieniently?

Taip pat jūs gavote apie 360, kai bandote perjungti į jį iš savo kompiuterio?

Jei neturite su tuo .. bandyti tiesiog prijungti savo 360 ir bando jį be .... ant PC nes dauguma monitorių automatiškai persijungs į pagrindinė įvesties .... Sėkmės

Taigi pabandykite tik į 360, tada jei veikia ... Tai jūsų kompiuteris ir bandykite ir pereiti nuo 360 prie pc ....

Turėtumėte nereikia pirkti KVM jei jūsų monitorius palaiko DVI ir VGA jungtys.
Pabandykite tuos dalykus, ir grįžti į mane.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.