![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys, man ir tech nesaprašana Es ceru, kāds var palīdzēt. Es mēģinu palaist manu xbox 360 ar manu pc monitors (ACER x223w). tāpat kā daudzi jaunāka lcd monitori, šis viens ir 2 ieejas ir atpakaļ (vienu dvi un vienu VGA). xbox ir savienots ar vga ieejas (ko es esmu pārveidotāju uz citu dvi, lai izveidotu savienojumu ar manu HDMI> DVI kabeli). Man arī ir pieslēgts oriģināls RCA skaņu kabeļus caur RCA> minispraudnis konvertētāju pc pats palaist skaņu caur datoru (šo daļu works fine). mana problēma, šķiet, pārslēgšanās starp 2 ieejas. Es centos, lai pārslēgtos no ciparu uz analogo (jums tas ir jādara caur izvēlni, nevis ērts pogu un monitora rokasgrāmata atstāj daudz iztēles), bet tur nav signāla un ātri pārslēdz atpakaļ uz digitālo signālu (i ' ve pat mēģinājusi pārveidot manu HDMI> DVI vadu vga un savieno tādā veidā, domāšanas ievades nepieciešams VGA signālu, taču tas nepalīdzēja). Vai kāds zina, kā es varu pārslēgties starp 2 ieejas, neizmantojot kvm (kā lētākais, ko es esmu atradis ir $ 70 un es nevaru atļauties tieši tagad)? |
|
| |||
| |||
| Nu tas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem ..... Es pats esmu pats setup kā jums. Viens ļoti svarīgs tas ir jāņem vērā tiks monitoru spējas ... esat pārbaudīts, ka var pārslēgties starp ieguldīto convieniently? Arī jums 360 par to, kad jūs mēģināt pārslēgties uz to no datora? Ja Jums nav luck ar šo .. izmēģināt tikai tapām savu 360 un mēģina to bez pc ar .... jo vairākums monitors automātiski pārslēdzas uz primāro ievadāmo .... Lai mēģinātu ar tikai 360, tad, ja tas strādā ... Pārvērtiet savu datoru un mēģināt pārslēgties no 360 uz PC .... Jums nav nepieciešams iegādāties KVM ja jūsu monitoru atbalsta gan DVI un VGA savienojumu. Mēģināt šīs lietas un atgriezties pie manis. |
![]() |
|
| Bookmarks |