![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I have a tech kłopot miałem nadzieję, że ktoś może pomóc. Próbuję uruchomić mój xbox 360 do monitora komputera (Acer x223w). podobnie jak wiele nowszych monitorów LCD, ta posiada 2 wejścia w tylnej (jedno DVI i jedno VGA). Xbox jest podłączony do wejścia VGA (które I've konwerter DVI do innego w celu podłączenia do mojego HDMI> DVI). I również podłączony oryginalnym rca dźwięku poprzez kable RCA> minijack konwertera do komputera samodzielnie uruchomić dźwięku za pośrednictwem komputera (ta część działa dobrze). mój problem wydaje się być w przejściu między 2 wejściami. Chciałem, aby przełączyć się z cyfrowego na analogowy (musisz to zrobić poprzez menu niż wygodny przycisk i monitor obsługi pozostawia wiele do fantazji), ale nie mam sygnału i szybko przełączyć z powrotem do cyfrowego przetwarzania sygnałów (i " ve nawet próbował konwertazy moje HDMI> DVI do VGA oraz przewód łączący ten sposób myślenia wejściowego sygnału VGA potrzebne, ale nie pomogło). Czy ktoś wie jak mogę przełączać się między 2 wejść bez konieczności używania KVM (jako jeden z najtańszych I've found to 70 dolarów i nie mogę sobie na to pozwolić w tej chwili)? |
|
| |||
| |||
| Więc zależy to od wielu czynników ..... ja mają te same konfiguracji jak ty. Bardzo ważne jest to uwzględniać będzie monitoruje możliwości ... Pan sprawdzić, czy można przełączać się między wejściami convieniently? Ponadto masz do 360, przy próbie przełączenia się do niego z komputera? Jeśli nie masz szczęścia z tym .. spróbuj połączenie swoim 360 i próbuje go bez komputera na .... ponieważ większość monitorów automatycznie przełączyć się do pierwotnego wkładu .... Więc spróbuj tylko z 360, a następnie, jeżeli roboty ... kolei komputera i spróbować przełączyć się od 360 do komputera .... Nie powinno być potrzeby kupowania KVM jeśli monitor obsługuje zarówno połączenia DVI i VGA. Wypróbuj te rzeczy i wrócić do mnie. |
![]() |
|
| Zakładki |