![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau kluci, mám tech bezradnost Dúfal som, že niekto môže pomôcť. Já jsem se snaží plynúť môj xbox 360 cez môj PC monitor (acer x223w). tak ako mnoho iných novších LCD monitory, tento má 2 vstupy do zadnej (jeden DVI a jeden VGA). Xbox je pripojený do VGA vstup (čo som konvertor do druhého dvi, aby sa pripojiť k môjmu HDMI> DVI kábel). Tiež som pripojený pôvodný zvuk RCA káble cez RCA> minizdířka prevodník k počítaču sám spustiť zvuk pomocou počítača (táto časť funguje). môj problém sa zdá byť pri prepínaní medzi 2 vstupy. Zkoušel jsem přepnout z digitálneho na analógový (musíte to urobiť cez menu, ako pohodlná tlačidlá a monitora manuálna necháva ďaleko k imaginaci), ale nemám signál, a to rýchlo prepne späť do digitálneho signálu (i ' dokonca som sa pokúsil konvertujícího môjho HDMI> DVI kabel k VGA a spojovacie že spôsob, myslenia vstupné potrebovali VGA signál, ale to nebolo pomoci). Vie niekto, ako môžem prepínať medzi 2 vstupy, bez toho aby ste museli použiť KVM (ako najlacnejšie jeden som našiel je $ 70 a nemôžem si to dovoliť práve teraz)? |
|
| |||
| |||
| No to záleží na mnohých faktoroch ..... som mať rovnaké nastavenie ako vy. Raz to je veľmi dôležité brať do úvahy by mali byť monitory schopností ... ste si overili, že je možné prepínať medzi vstupmi convieniently? Tiež ste sa dostal na 360 pri pokuse prejsť na neho z vášho PC? Ak budete mať šťastie s tým .. jednoducho skúste pripojovanie vaša 360 a skúsiť to bez PC .... pretože väčšina monitorov automaticky prepnúť na primárne vstupy .... Takže skúste sa len na 360, potom v prípade, že funguje ... zase počítaču a vyskúšať a prepnúť z 360 na PC .... By ste nemali musieť kúpiť KVM Ak váš monitor podporuje ako DVI a VGA pripojenie. Skúste tie veci a vrátiť sa ku mne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vypnutie systému Windows XP Professional | jon | Operačné systémy Windows | 1 | 22.října 2009 20:22 |
| Prechod na Linux? Ktoré distribúcie? | Cadwin | Linux & Alternatívne OS | 6 | 16. marca 2009 14:53 |
| Prepínanie grafických kariet ... | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitory | 1 | 16. január 2008 16:44 |
| Udržuje počítač Vypnutie | bluevin123 | Operačné systémy Windows | 8 | 25. októbra 2007 07:03 |
| Prepínanie rôznych poskytovateľov | mrdaveyk | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 22. októbra 2007 07:40 |
| Thread Tools | |
| |