![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци, имам тецх неприлика била сам надајући неко може помоћи са. Им 'тежак за трчање мој Ксбокс 360 кроз мој пц монитора (Ацер кс223у). попут многих новијих ЛЦД монитора, овај има 2 улаза у леђа (један ДВИ и један ВГА). Ксбокс је спојен на ВГА улаз (који сам на други ДВИ конвертер како би се спојили на мој ХДМИ> ДВИ кабла). Такође сам спојен оригинални звук РЦА кабловима преко РЦА> минијацк конвертер за пц и сама покренути звук путем рачунара (овај део ради фино). мој проблем изгледа као да се у пребацивање између 2 улаза. Покушала сам се пребацити из аналогног у дигитални (сте то учинити преко менија него повољан дугме и монитор је приручник оставља пуно у машти), али сам добио нема сигнала и то брзо пребацили натраг у дигитални сигнал (и ' покушао сам чак и претварање мога ХДМИ> ДВИ и ВГА кабл за повезивање на тај начин, размишљам улазни сигнал ВГА потребна, али да не помажу). се било ко кноткле како ја могу пребацивати између 2 улаза, без потребе да користите квм (као најјефтинији једном сам пронашао је $ 70 и не могу си приуштити да управо сада)? |
|
| |||
| |||
| Па то зависи од различитих фактора ..... ја имати исти сетуп као и ви. Једна је то врло важно узети у обзир да се прати могућности ... Јесте ли проверили да могу пребацивати између инпута цонвиениентлы? Такође имаш 360 дана када покушате на њега пребацити са свог рачунара? Ако немате среће са тим .. само пробајте укопчавање ваш 360 и тежак за без пц на .... јер већина монитора аутоматски пребацити на примарну уноса .... Па покушајте само са 360 у, и уколико се то ради ... скрените на свој рачунар и покушати пребацити са 360 на ПЦ .... Не морате да купите квм ако ваш монитор подржава оба ДВИ и ВГА портова. Покушајте оне ствари и вратите се до мене. |